De ce o sustine Elena Udrea pe EBa?

Marti, 14 Aprilie 2009, ora 09:49 3762 citiri
Foto: elenaudrea.ro

Dupa ce a fost atacata de colegii sai pedelisti pentru ca "nu trage la caruta PD-L", Elena Udrea isi justifica alegerea de a o sustine pe Elena Basescu la euroalegeri.

"Din punctul meu de vedere, Partidul Democrat Liberal si Elena Basescu nu sunt competitori in aceasta cursa electorala, iar votul pe care i-l voi acorda Elenei este un vot dat partidului pe care il reprezint. Cand spun acest lucru, am in vedere faptul ca EBA va reveni in PD-L imediat dupa alegeri", scrie secretarul executiv al PD-L pe blog.

Udrea continua sa o laude pe EBa pentru alegerea de a candida ca independent la europarlamentare cand "existau voci care sustineau ca aparitia numelui ei pe liste dauneaza partidului".

"Ceea ce nu este permis la PD-L trece neobservat la alte partide unde poti fi, de exemplu, fiica de ministru si in acelasi timp candidat la alegerile europarlamentare. Prin gestul sau, EBA a dovedit ca este mai puternica decat multi asa-zisi politicieni care, atunci cand nu s-au mai regasit pe liste de partid, au parasit formatiunea politica din care faceau parte si au migrat spre alte partide unde listele erau deschise", mai comenteaza Elena Udrea pe blog.

Pedelista nu scapa ocazia de a se victimiza sustinand ca a trait "experienta de a nu mi se da o sansa in politica atunci cand am fost obligata sa renunt la mandatul de consilier prezidential".

Udrea sustine ca electoratul Elenei Basescu e format din tineri nonconformisti care nu se simt reprezentati de actualii politicieni.

"EBA poate sa conteze pe voturi de la o parte din sustinatorii PD-L, de la o parte din sustinatorii presedintelui, dar mai ales pe voturile propriului ei electorat format din tineri nonconformisti care nu se simt reprezentati de actuala clasa politica. Cu respect fata de candidatii de pe lista PD-L, o voi vota si eu pe EBA pentru ca succesul ei va adauga un mandat de europarlamentar celor pe care le va obtine partidul", incheie Udrea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News