Comuna lui Boc nu este promovata pe Discovery de ministerul lui Udrea

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 19:33
2807 citiri
Comuna lui Boc nu este promovata pe Discovery de ministerul lui Udrea
Foto: YouTube

Proiectul de promovare turistica a comunei de unde este originar premierul Emil Boc, "Descopera Margau: apa, pamant, foc", nu este derulat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), ci de autoritatea publica locala.

"In urma aparitiei in presa a unor informatii eronate cu privire la promovarea comunei Margau (judetul Cluj), prin proiectul 'Descopera Margau: apa, pamant, foc, derulat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 (Regio), finantat din fonduri europene", oficialii din Turism atrag atentia ca promovarea pe Discovery nu este finantata de MDRT, ci de Primaria Margau.

"Proiectul de promovare turistica 'Descopera Margau: apa, pamant, foc' este derulat de autoritatea publica locala, Primaria Comunei Margau (in calitate de beneficiar), nu de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (...)

Precizam ca promovarea destinatiilor turistice romanesti este realizata atat la nivel central, prin proiecte si programe derulate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, cat si la nivel local, prin proiecte proprii ale autoritatilor publice locale sau ale organizatiilor neguvernamentale si ca 'Descopera Margau: apa, pamant, foc' este un proiect propriu al Primariei Comunei Margau, si nu al MDRT", se arata intr-un comunicat al MDRT remis, luni, Ziare.com.

Prin urmare, nici site-ul si nici spoturile de promovare a comunei Margau nu au fost realizate de MDRT, ci de Primaria Comunei Margau, institutie care a solicitat si a obtinut fondurile europene necesare derularii proiectului.

Comuna lui Emil Boc, promovata pe Discovery (Video)

De asemenea, potrivit aceleiasi surse, proiectul de promovare turistica "Descopera Margau: apa, pamant, foc" este finantat din fondurile europene alocate Romaniei prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 (Regio), Axa 5, Domeniul Major de Interventie 5.3 "Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica".

Boc a deszapezit cu mana lui - vezi cum da premierul la lopata, pe autostrada

Potrivit Romania TV, comuna Margau din judetul Cluj a ajuns sa fie promovata pe postul Discovery Channel, printr-un spot publicitar despre care se spunea ca este finantat din fonduri europene, printr-un program al Ministerului Turismului.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#comuna Emil Boc, #Emil Boc Margau, #Descopera Margau, #Emil Boc premier Cluj , #ministrul Dezvoltarii si Turismului