Cearta intre politicieni la TV: "Urmeaza doua nume de top la DNA". "De unde stii, dom'le?"

Marti, 10 Februarie 2015, ora 10:51
9426 citiri
Cearta intre politicieni la TV: "Urmeaza doua nume de top la DNA". "De unde stii, dom'le?"
Foto: B1TV

Gelu Visan (PMP) si Liviu Pop (PSD) s-au certat, luni seara, intr-o emisiune de televiziune, pe tema dosarelor pe care le face DNA. Pop s-a laudat ca doua nume "de top" vor fi chemate in curand la audieri, iar Visan i-a cerut sa spuna de unde stie.

"Mi-ati spus in emisiune adineauri, in pauza, (e prima data cand fac lucrul acesta, dar vad ca deja sariti calul), mi-ati spus ca urmeaza inca doua nume. Va rog frumos, daca nu, va fac mincinos, sa spuneti cele doua nume si de unde stiti", a spus pe post Gelu Visan, intr-o emisiune la postul B1 TV.

Liviu Pop a replicat: "Sau 4.780 de nume".

"Nu, ati spus in pauza, cu lavalierele la gat, ca urmeaza acum, inca doua nume sa vina saptamana asta. Va rog sa spuneti in fata telespectatorilor cine sunt cele doua nume si de unde stiti. Ati spus in pauza ca mai urmeaza doua nume", i-a solicitat insistent Gelu Visan lui Liviu Pop.

Profesor de matematica, Liviu Pop a raspuns: "Pe logica matematica pe care eu o am si se pare ca dvs nu o aveti, daca va uitati la activitatea (DNA - n.red.) saptamanal, cate doua persoane au dosare de urmarire penala".

Gelu Visan a continuat: "De unde va luati informatiile, dle Pop?"

"Excelenta, in fiecare saptamana avem cel putin doua persoane de top. Rabdare!", i-a raspuns social-democratul.

Pentru ca moderatorul emisiunii a spus ca si jurnalistii sunt la curent cu unele zvonuri, Gelu Visan a mai facut o dezvaluire.

"Mi-a mai spus ceva: 'V-am spus acum doua saptamani ca urmeaza Udrea?' Mi-a spus in pauza, cu lavaliera la gat. De unde stiai, domnule, acum doua saptamani ca urmeaza Elena Udrea? Ca sa fii atat de bine informat inainte de procurori care cer arestarea, care cer urmarirea penala..,", a declarat iritat Gelu Visan.

Coldea, dupa audierea in comisie: Resping categoric toate acuzatiile la adresa mea sau a SRI

Moderatorul a intervenit din nou, spunand ca Liviu Pop poate fi "beneficiar al informatiilor de la servicii", in calitatea sa de ministru pentru dialog social in Cabinetul Ponta.

"Serviciile stiau?!", s-a aratat nedumerit Gelu Visan.

Liviu Pop a replicat "Sa clarificam: Nu am primit nicio informare de la servicii de cand sunt ministru", sustinand si ca nu are certificat ORNISS.

E oficial, Udrea poate fi arestata - Decizia Parlamentului, publicata in Monitorul Oficial (Video)

Parlamentul a votat luni seara toate cele 6 solicitari de urmarire penala, retinere sau arestare preventiva facute de DNA pe numele Elenei Udrea, iar aceasta a fost citata, marti, la sediul DNA, in conditiile in care trebuie sa se prezinte si la Sectia 2 de Politie in cadrul masurii de control judiciar impuse de procurori.

Elena Udrea, citata la DNA

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Visan Pop cearta arestari DNA, #Udrea DNA SRI , #DNA