Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie: Udrea vorbeste de lideri patriotici, care sa nu minta

Duminica, 07 Septembrie 2014, ora 17:06 2998 citiri
Foto: stiripesurse.ro (Arhiva)

Romania are nevoie de unitate si lideri animati de spiritul patriotic, care sa aiba grija de popor, a declarat duminica, la Tebea, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, prezenta la manifestarile organizate cu prilejul implinirii a 142 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

"E un moment important si faptul ca din ce in ce mai multi romani vin aici, cred ca arata nevoia pe care Romania o are de lideri patriotici, lideri care sa aiba romanismul si nationalismul in suflet, romani care asteapta de la cei care ii conduc sa aiba grija de tara, sa aiba grija de popor.

Cred ca momentul prin care trece Romania astazi este unul in care avem nevoie de unitate. Avem nevoie de lideri care sa nu minta, de lideri care sa isi iubeasca tara, sa isi iubeasca poporul si eu cred ca sunt multi romani care pot construi o tara frumoasa in care sa ne fie drag tuturor sa traim", a spus Elena Udrea.

Dupa ce a vorbit cu mai multi oameni, liderul PMP a spus ca parerile celor cu care a discutat sunt diferite, apreciind insa ca toti cei prezenti isi doresc o "Romanie mai buna".

"Oamenii sunt aici, unii sunt multumiti, altii sunt nemultumiti de ce se intampla cu tara, dar, cu totii, sunt convinsa, isi doresc o Romanie mai buna, in care fiecaruia dintre noi sa-i fie drag sa traim. Eu sper ca toti politicienii care au venit aici sa primeasca lectia romanismului, lectia patriotismului si sa decida, impreuna, un drum mai bun pentru Romania, din noiembrie incolo", a afirmat Udrea.

Iohannis si Blaga, front comun la aniversarea lui Avram Iancu

In momentul in care a plecat prin multime, unii dintre participanti au huiduit-o pe Elena Udrea, in timp ce altii au incurajat-o si i-au urat sa devina presedintele tarii.

Impreuna cu Elena Udrea s-au aflat mai multi lideri ai PMP, dar si primarul Clujului, Emil Boc, care a stat alaturi de ea in timpul ceremoniilor desfasurate in cimitirul de la Tebea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News