Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce masini conduc femeile din Guvern si Parlament

Duminica, 19 Iunie 2011, ora 18:56
3415 citiri
Ce masini conduc femeile din Guvern si Parlament

Doar doua femei parlamentare din Romania au in proprietate masini autohtone. Reprezentantele judetelor Bihor si Brasov, Sonia Maria Draghici (PSD) si Farkas Anna-Lili (UDMR), sunt singurele posesoare de Dacii, conform propriilor declaratii de avere.

Alaturi de acestea, alte 13 parlamentare conduc Dacii Logan, masina de serviciu pusa la dispozitie de Parlament pe perioada mandatului, intrucat nu detin niciun autoturism, scrie Adevarul.

Printre marcile preferate de femeile din Camera Deputatilor si din Senat se numara Mercedes, Toyota sau BMW.

Cea mai spectaculoasa colectie de autoturisme o are Manuela Mitrea (PSD), sotia fostului ministru al transporturilor Miron Mitrea. Ea detine un Land Rover Discovery 3 din 2008, un Mitsubithsi Lancer, tot din 2008, si un Lexus RX300 din 2006.

Tot cate trei autoturisme au si senatoarele Minerva Boitan (PNL) - SAAB 93, Ford Fiesta, Daihatsu Feroza si o motocicleta Samaha, si Mihaela Popa (PDL) - un Volkswagen Jetta, un Fiat si Renault.

In evidenta iese si deputata de Iasi Cristina Dobre (PDL),cu un BMW de colectie din 1973, dar si cu o barca cumparata in 1998.

Singura posesoare de Mercedes din Parlamentul Romaniei este Elena Udrea. Aceasta are trecute in declaratia de avere doua Mercedes-uri, unul din 1998, altul din 2005.

Colega sa de Parlament, dar si de guvern, Anca Boagiu, este proprietara unui Seat Leone din 2008, in timp ce presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, are un Hyundai Tucson achizitionat in leasing in 2007.

Raluca Turcan (PDL) si Ecaterina Andronescu (PSD) au aceleasi gusturi, ambele avand cate o Toyota. Lia Olguta Vasilescu din PSD conduce un Fiat Linea, iar Sorina Placinta (PDL) si-a trecut doua autoturisme in declaratia de avere: un Renault si o Skoda.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elena Udrea masina, #Roberta Anastase masina, #Anca Boagiu Masina, #masini femei Parlament , #stiri Elena Udrea