Ce conditii pune Elena Udrea pentru a sustine motiunea de cenzura a PNL

Miercuri, 07 Ianuarie 2015, ora 12:32 3684 citiri

Elena Udrea se indoieste de sansele motiunii de cenzura a PNL si afirma ca partidul sau va sustine demersul liberalilor, insa numai daca documentul va contine si punctele de vedere ale Partidului Miscarea Populara privind "proasta guvernare a PSD".

Ea crede ca mai degraba se va merge pe solutia unui Guvern PNL-PSD, "un fel de Guvern USL".

PNL vrea la guvernare, PSD reactioneaza: Motiunea de cenzura e motivata doar de setea de putere

Elena Udrea a declarat la RFI Romania ca "Guvernul PSD este destul de solid, are sustinere destul de solida in Parlament. Pe de alta parte, eu nu sunt foarte sigura de sustinerea pe care ar avea-o un alt Guvern din partea domnului Iohannis. Mai degraba, in lumina acestei relatii bune pe care o are cu domnul Victor Ponta, cred ca s-ar merge pe solutia data de doamna Gorghiu ieri, adica un Guvern ceva si cu PNL si cu PSD, un fel de Guvern USL".

"Nu stiu nici din punct de vedere al sustinerii in Parlament a unei motiuni de cenzura daca ar putea avea succes aceasta motiune si deci s-ar schimba guvernarea PSD cu o guvernare PNL, dar nici din punct de vedere al dorintei reale a PNL-ului si a domnului Klaus Iohannis de a face aceasta schimbare", afirma presedintele PMP.

Citeste mai multe despre Udrea la RFI: PMP va sustine motiunea de cenzura a PNL, dar cu o conditie pe RFI

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News