Banicioiu ii da replica Elenei Udrea: Noua generatie PDL - Ridzi, Pasat, Anastase

Duminica, 11 Decembrie 2011, ora 21:30 1774 citiri
Foto: Bihorstiri.ro

Pesedistul Nicolae Banicioiu i-a dat replicat Elenei Udrea, care l-a dat sambata drept contraxemplu de tanar politician, ca noua generatie din PDL e formata din persoane "recunoscute pentru ilegalitati" precum Monica Ridzi, Roberta Anastase sau Dan Pasat.

"Doamna Elena Udrea s-a trezit vorbind in fata tineretului PDL despre noua generatie de politicieni ai PSD. Intr-un fel o inteleg de ce face asta. Pentru ca nu poate vorbi despre noua generatie de politicieni ai PDL, oameni recunoscuti pentru ilegalitatile comise si pentru sfidarea cu care trateaza zilnic poporul roman.

Cine ar putea fi exemplu pentru tineretul PDL? Oameni cu dosare penale precum Monica Ridzi sau Dan Pasat? Oameni care fura votul in Parlament in fata a milioane de romani, precum Roberta Anastase? Oameni care primesc contracte de la stat, din cauza ca sunt in PDL, precum doamna Sorin Placinta? Eu cred ca nu. Atunci, Elenei Udrea nu ii ramane sa vorbeasca decat despre opozitie" a declarat Nicolae Banicioiu, potrivit unui comunicat de presa, remis Ziare.com.

Declaratia lui Banicioiu vine dupa ce Elena Udrea a criticat politicienii tineri din partidele de Opozitie, sustinand ca acestia "au esuat".

Elena Udrea ii indeamna pe tinerii pedelisti sa nu devina bugetari

"Cand ma uit la Victor Ponta, la Banicioiu, la Negoita, imi dau seama ca generatia asta de politicieni a esuat. Voi aveti obligatia sa reusiti, voi sunteti generatia de politicieni asteptata de societate, de tinerii ca si voi. Oamenii sunt satui de clasa politica si asteapta, au speranta ca va veni acea generatie care sa reprezinte interesele lor, o clasa politica in care sa creada.

Aveti sansa sa fiti aceasta generatie si cred ca e de datoria noastra sa va sprijinim sa faceti totul sa reprezentati sansa clasei politice in viitor", a declarat sambata ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, in fata tinerilor de la PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News