Amintiri din copilarie de ziua Elenei Udrea (Galerie Foto)

Luni, 26 Decembrie 2011, ora 14:48
8972 citiri
Amintiri din copilarie de ziua Elenei Udrea (Galerie Foto)
Foto: elenaudrea.ro

Presedintele PDL Bucuresti si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, implineste luni varsta de 38 de ani.

Una dintre cele mai cunoscute femei din politica romaneasca isi aduce aminte ca in copilarie a stat la coada pentru paine si ulei, iar scoala i-a placut foarte mult pentru ca "ii dadea ocazia sa se afirme".

"Am crescut in perioada comunista si imi amintesc cum era sa stai la coada pentru paine si ulei pe cartela. Inainte de Revolutie, in Buzau nu se gasea Pepsi sau Coca Cola, iar ciocolata se cumpara pe sub mana. Parintii au incercat, in acele vremuri dificile, sa imi asigure lucrurile de care aveam nevoie, fie ca era vorba de haine si incaltaminte, fie de jucarii.

De altfel, oricine a crescut in perioada aceea stie ca lipsurile erau atat de mari incat un copil nu avea nevoie de prea mult confort material ca sa fie fericit. Inca din clasele primare mi-a placut scoala foarte mult, pentru ca imi dadea ocazia sa ma afirm", scrie Elena Udrea pe site-ul personal.

Ministrul Turismului mai marturiseste ca a fost premianta in primii opt ani de scoala.

"Am fost premianta in primii opt ani de scoala, iar ca liceu am ales si am urmat pe cel mai bun din oras, liceul B.P. Hasdeu. Dupa Revolutia din 1989, a urmat o perioada dificila, din pricina schimbarilor anilor 90: educatia stricta pe care o primisem era in dezacord cu schimbarile si tulburarile sociale aduse de primii ani ai democratiei.

Vremurile acelea tulburi m-au facut sa imi dau seama ca legea si respectul pentru reguli sunt foarte importante in viata tuturor, astfel incat am ales sa studiez in continuare Dreptul", mai scrie presedintele PDL Bucuresti.

Printre primele persoane care i-au urat "La multi ani" Elenei Udrea a fost fiica presedintelui Traian Basescu, Elena.

"La mult ani, Elena", este mesajul Elenei Basescu, care a fost insotit si de o poza cu cele doua, ambele postate pe Twitter.

De asemenea, i-au transmis urari ministrului Turismului si fanii de pe twitter. De exemplu, Allaed ii transmite "La multi ani! pentru ca merita!"

I.U.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Elena Udrea ministrul Turismului, #La multi ani Udrea , #ministrul Dezvoltarii si Turismului