Alegerile din PDL: Udrea isi retrage contestatia: Raman sa ne batem cu USL

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 14:36
3190 citiri
Alegerile din PDL: Udrea isi retrage contestatia: Raman sa ne batem cu USL

Fostul candidat la presedintia PDL, Elena Udrea, a anuntat, miercuri, ca isi retrage contestatia fata de rezultatul alegerilor din partid si ca nu va pleca in alta parte. "Vom incerca sa ramanem impreuna", a spus Udrea.

"Dupa ce prima contestatie a fost respinsa, a fost depusa o a doua in care sunt prezentate exemple de nereguli intalnite pe parcursul organizarii alegerilor interne. Realitatea este insa ca nu avem nicio asteptare de la colegii nostri pentru un raspuns pozitiv la solicitarile facute. Ca urmare, consider ca alegerile au luat sfarsit", a scris Elena Udrea pe blog.

Sustinatorii lui Udrea depun o noua contestatie

Deputatul PDL a promis ca nu va parasi partidul si, mai mult decat atat, se va lupta cu USL cu "toata energia".

"Asa cum am declarat tot timpul, raman in PDL si vreau ca toti cei care m-au sustinut, jumatate din partid, sa faca la fel, pentruca este nevoie de absolut toata lumea si sunt convinsa ca partidul s-ar prabusi fara ei.Vom face tot ceea ce tine de noi pentru a asigura unitatea PDL.(...) Ne vom bate cu USL cu toata energia noastra, incercand sa demascam incompetenta si impostura celor care guverneaza atat de prost Romania astazi", s-a angajat Elena Udrea.

Udrea, despre rezultatul alegerilor din PDL: Nu ni-l asumam, au fost mari nereguli

Ea a tinut sa sublinieze ca nu va incerca sa-i puna bete in roate lui Vasile Blaga.

"Noi trebuie sa ne luptam sa ne punem ideile in aplicare. Pentru partid, dar si pentru Romania, care are nevoie si merita o forta politica de centru-dreapta credibila si puternica. Asta nu inseamna insa ca vom face opozitie la actuala conducere a partidului. Nu acesta este scopul meusi nu pentru asta ne sustine jumatate de partid. Din contra, vom incerca sa ajutam partidul sa progreseze si sa-si atinga tintele.Vom merge pe calea dialogului si cooperarii cu Vasile Blaga si viitoarea echipa de conducere a partidului. Cu mentiunea ca responsabilitatea pentru soarta PDL le va reveni in totalitate celor care-si asuma conducereapartidului", a subliniat deputatul PDL.

Vasile Blaga: Ma bucur ca, iata, suntem un partid unit

Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a manifestat satisfcatia fata de noua atitudine a Elenei Udrea.

"M-am bucurat ca, iata, suntem un partid unit care va lupta cu USL in totalitatea lui, care scartaie din toate incheieturile. Am vorbit cu doamna Udrea, eram convins ca si dansa tine la PDL, vom lupta impreuna impotriva USL. Ma bucur ca si-a dat seama si dansa ca faceam jocul USL prin disputa dintre noi", a declarat miercuri Blaga, inainte de sedinta Colegiului Director al partidului.

Udrea: Blaga nu a vrut turul doi, il invingeam

Elena Udrea a pierdut, sambata, alegerile din PDL, obtinand 2.034 voturi, fata de cele 2.344 de voturi ale lui Vasile Blaga. Imediat dupa aceea, au aparut zvonuri ca PDL se va scinda, iar Udrea, Emil Boc si alti lideri importanti din PDL vor face o alta formatiune.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Elena Udrea alegeri PDL, #Elena Udrea Vasile Blaga, #Elena Udrea contestatie PDL , #PDL