Un senator UDMR s-a ales cu permisul suspendat dupa ce nu a acordat prioritate Politiei

Vineri, 27 Martie 2020, ora 22:45
Un senator UDMR s-a ales cu permisul suspendat dupa ce nu a acordat prioritate Politiei
Foto: Arhiva Facebook/ UDMR

Senatorul UDMR de Harghita Tanczos Barna a fost amendat, vineri, si i s-a suspendat dreptul de a conduce pe 30 de zile pentru ca nu a acordat prioritate unor autospeciale ale Politiei si ale ISU care circulau cu semnale acustice si luminoase in functiune.

Reprezentantii IPJ Harghita au declarat, vineri, ca din cauza unui sofer care nu a acordat prioritate a fost evitat in ultima clipa un accident intr-un sens giratoriu din Miercurea Ciuc.

"Un conducator auto a fost amendat, vineri, cu suma de 580 de lei si i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile pentru neacordare de prioritate. Acesta a intrat intr-un sens giratoriu din Miercurea Ciuc fara sa acorde prioritate unor autospeciale ale Politiei si ale ISU care se aflau in misiune si circulau cu semnale acustice si luminoase in functiune. A fost evitat in ultima clipa un accident", au spus politistii harghiteni.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca soferul sanctionat este senatorul UDMR de Harghita, Tanczos Barna.

 Articol citit de 4869 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  topor
  28.03.2020, 08:56
  Zau?
  Mare scofala!
  O sa dea in judecata politia si o sa castige! Nu o sa ramana fara drept a conduce nici o zi. Doar, e parlamentar de la udmr. Credeti a va suporta sa se lase sanctionat de politia romana? El, maghiar, in Romania? Sa fim seriosi!
  tata
  27.03.2020, 23:16
  Cum
  Si la Miercurea Ciuc,sunt aceleasi reguli de circulatie,nu e ca in Sud.