A inceput razboiul AUR-UDMR. Schimb de injurii intre deputatul Szabo Odon si avocata Diana Sosoaca: "Sunteti o tata de la piata!"/ "Iesiti din statul paralel!"

Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 09:50
13609 citiri
A inceput razboiul AUR-UDMR. Schimb de injurii intre deputatul Szabo Odon si avocata Diana Sosoaca: "Sunteti o tata de la piata!"/ "Iesiti din statul paralel!"
Szabo Odon si Diana Sosoaca

Deputatul UDMR Szabo Odon si senatorul ales pe listele AUR Iasi, Diana Sosoaca, au avut, joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, un schimb de replici pigmentat cu expresii peiorative si acuzatii.

Pe fondul disputei legate de ideea ca Ministerul Educatiei ar putea ajunge la UDMR, deputatul Odon i-a spus, la un moment dat, Dianei Sosoaca, ca a fost vazuta in compania unui "infractor condamnat!"

El a detaliat ulterior ca se refera la Mihai Lasca, ales deputat de Bihor pe listele AUR. Lasca a fost condamnat in doua dosare: intr-unul, pentru lovire iar in celalalt, mai vechi, pentru constituirea unui grup infractional care spargea bancomante. Ambele cauze se afla in faza judecarii apelului. In sentinta pronuntata in acest din urma dosar, judecatorii au mentionat ca Lasca este recidivist, noteaza site-ul Antena3.ro.

Diana Sosoaca s-a enervat la evocarea numelui viitorului deputat Lasca. Ea a insistat ca acesta din urma nu este condamnat definitiv si l-a acuzat, la randul ei, pe deputatul UDMR ca nu recunoaste Ziua Nationala a Romaniei.

Disputa politica UDMR-AUR: "tata de la piata" si "statul paralel"

D. Sosoaca: Dumneavoastra unde erati de 1 decembrie? De ce nu sarbatoriti Ziua Nationala a Romaniei? Nu, nu va permit sa vorbiti, in conditiile in care distrugeti Ziua Nationala a Romaniei.

S. Odon: Doamna avocat, fiti calma. Ati fost cu un infractor in gara din Oradea, am poza.

D. Sosoaca: Unde erati pe 1 decembrie? Noi eram in hora!

S. Odon: Doamna avocat, sunteti cu un infractor in poza si in Parlament!

D. Sosoaca: Nu puteti spune ca este infractor, cata vreme nu are o condamnare definitiva. Daca nu cunoasteti termenii juridici, veniti la mine si va dau o consultanta gratuita.

(...)

D. Sosoaca: Dumneavoastra nu sarbatoriti Ziua Nationala a romanilor si ma intreb de ce. Si atunci, cum sa va doresc eu in functia de ministru al invatamantului, cand dumneavoastra aveti 7 la suta iar noi, 10%?

S. Odon: Doamna avocat, nu fiti o tata la televizor (...)

D. Sosoaca: Dumneavoastra sunteti un om care va bateti joc de romani si de Romania (...) Masurati-va cuvintele, pentru ca nu ati demonstrat decat ca sunteti in statul paralel statului roman. Va rog sa va identificati etia si apartenenta. Sunteti cetatean roman (...)

S. Odon: Aveti putin bun simt...

D. Sosoaca: Dumneavoastra sa aveti bun simt fata de cetatenii romani. Nu eu am afirmat ca 1 decembrie este zi de doliu national.

S. Odon: Asa vorbiti si acasa, cu sotul? (...)

D. Sosoaca: Dumneavoastra ati depasit toate limitele bunului simt. Nu va las sa vorbiti, pentru ca nu ati dovedit ca (Lasca) este condamnat definitiv.

S. Odon: Sunteti o tata de la piata in momentul de fata.

D. Sosoaca: Tate sunt persoanele din partidul dumneavoastra, care militeaza impotriva poporului roman.

S. Odon: Inchideti putin ochii, iesiti din film...

D. Sosoaca: Iesiti dumneavoastra din statul paralel...

Managerul spitalului "Victor Babes", despre cazul pacientei decedata in urma detubarii accidentale: Un caz de o gravitate deosebita

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Prețul aurului a explodat din nou, atingând un nou record. Cât a ajuns să coste un gram
Prețul aurului a explodat din nou, atingând un nou record. Cât a ajuns să coste un gram
Moneda naţională s-a depreciat joi, 28 martie, în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României la 4,9730 lei, în urcare cu 0,20 bani (0,04%) faţă de cotaţia...
#stiri politica, #Diana Sosoaca, #UDMR, #aur, #educatie , #deputati