Disperarea pură a propagandistei Margarita Simonian: "2-3 milioane de soldați chinezi. Asta ne-ar trebui acum" VIDEO

Duminica, 11 Iunie 2023, ora 22:07
10554 citiri
Disperarea pură a propagandistei Margarita Simonian: "2-3 milioane de soldați chinezi. Asta ne-ar trebui acum" VIDEO
Redactorul șef al Russia Today (RT), Margarita Simonian.și președintele rus Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin va amenința cu lovituri împotriva țărilor membre ale Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) din cauza sprijinului lor pentru Ucraina, a prezis redactorul șef al Russia Today (RT), Margarita Simonian.

Putin s-a trezit cu relații din ce în ce mai tensionate cu alți lideri europeni pe fondul războiului dintre Rusia și Ucraina. O mare parte din Occident a condamnat invazia, care a fost lansată în februarie anul trecut, ca fiind lipsită de justificare și o încălcare a normelor internaționale.

Mulți aliați au oferit Kievului miliarde de dolari în ajutor militar și sunt creditați că au contribuit la schimbarea valului războiului în favoarea ucrainenilor. Rusia a reacționat cu furie la acest ajutor, acuzând NATO că a depășit liniile roșii furnizând Ucrainei arme, dintre care unele ar fi fost acum folosite pe teritoriul Rusiei.

Simonian crede că Putin va da în curând NATO un „ultimatum” cu privire la ajutorul acordat Ucrainei, adăugând că Occidentul oferind arme Kievului „constituie participare la război”.

„Într-o dimineață ne vom trezi și vom afla că aseară Vladimir Putin a declarat un ultimatum, spunând că, dacă avioanele F-16 care decolează de pe aerodromurile unor astfel de țări continuă să lovească teritoriul Rusiei, dacă continuă aprovizionarea cu arme, expediate din porturile unor astfel de țări, atunci vom considera aceste aerodromuri și aceste porturi ținte de război legitime”, a spus Simonian.

Ea a adăugat că Rusia are și dreptul de a declara, fără ultimatum, că țările NATO sunt ținte legitime.

Videoclipul declarațiilor lui Simonian a fost tradus și postat pe Twitter de Anton Gerașcenko, un consilier al ministrului de interne al Ucrainei, sâmbătă dimineață.

Simonian și vedete ale televiziunii de stat ruse au făcut titluri cu amenințările anterioare împotriva Ucrainei și Occidentului. În aprilie anul trecut, redactorul-șef al RT a lansat ideea „distrugerii complete” a Ucrainei și a vorbit despre „o lovitură nucleară”.

Șeful diplomației britanice James Cleverly a declarat recent reporterilor că Ucraina „are dreptul de a proiecta forță dincolo de granițele sale pentru a submina capacitatea Rusiei de a proiecta forță în Ucraina”. Drept răspuns, fostul președinte rus Dmitri Medvedev afirmând că oficialii britanici sunt acum o „țintă militară legitimă” pentru Rusia.

Statele Unite, totuși, au spus că nu acceptă atacurile din interiorul granițelor Rusiei .

Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Cu o situație pe frontul contra invadatorilor ruși tot mai dificilă și mai vulnerabilă, Ucraina a primit sâmbătă seara, 20 aprilie, și o veste bună. Camera Reprezentanților din Congresul...
Românii pregătesc scenariul negru al unui război: "Îmi fac bagajele și plec. Eu pentru gunoaiele de la conducere nu îmi risc nici măcar un deget"
Românii pregătesc scenariul negru al unui război: "Îmi fac bagajele și plec. Eu pentru gunoaiele de la conducere nu îmi risc nici măcar un deget"
Dacă Rusia ar decide să invadeze spațiul NATO, România ar fi o țintă ușoară. Scenariul de coșmar se bazează pe un raport al Centrului de Analiză a Politicii Europene, publicat în urmă...
#Ucraina, #razboi, #Rusia, #invazie, #amenintari, #state nato, #Margarita Simonian , #Razboi Ucraina