Reacția clubului lui Mircea Lucescu despre războiul din Ucraina. Noutăți de la Kiev

Joi, 24 Februarie 2022, ora 11:27 2893 citiri
Mircea Lucescu . Foto: Facebook / FC Dynamo Kyiv

Clubul Dinamo Kiev, la care antrenor principal este Mircea Lucescu, a postat, joi, un mesaj pe Facebook, de rezistenţă în faţa invadatorilor ruşi.

"Suntem pe pământul nostru şi nu-l dăm nimănui! Adevărul este de partea noastră, victoria este de partea noastră! Vom învinge cu siguranţă, iar ucrainenii de la Ujhorod la Lugansk, de la Cernihiv la Sevastopol vor fi mândri că sunt cetăţeni ai unui stat măreţ numit Ucraina! GLORIE Ucrainei! GLORIE NEAMULUI!", se arată în mesajul citat.

Echipa antrenată de Lucescu a efectuat un stagiu de pregătire în Antalya, din care a revenit marţi, în ţară. Într-un interviu acordat fanatik.ro înainte de începerea ostilităţilor, tehnicianul român, aflat în cantonamentul din Kiev al formaţiei, a declarat că nu are de gând să părăsească Ucraina, pentru că nu e laş.

"Eu nu sunt laş, n-am plecat nici când a început nebunia în Doneţk, în 2014. Nu pot să fac aşa ceva. În niciun caz… Păi aş da un exemplu negativ pentru toată lumea… de frică, de panică, de neseriozitate… cum să fac aşa ceva? Să sperăm că n-o să fie nimic şi s-or potoli oamenii ăştia mari şi fără minte… să le vină mintea la cap", a spus el, pentru sursa citată, miercuri seară.

Dinamo Kiev ar fi trebuit să joace, sâmbătă, pe teren propriu, cu Inguleţ Petrove, în etapa a XIX-a a campionatului, prima din 2022, dar toate competiţiile sportive de pe teritoriul Ucrainei au fost suspendate pentru 30 de zile.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News