Lovitură neașteptată pentru bărbatul care și-a părăsit familia și a fugit cu ucraineanca refugiată în casa lui. Ce veste i-a dat tânăra

Miercuri, 06 Iulie 2022, ora 13:10 27214 citiri
Tony Garnett, alături de ucraineanca refugiată

Ucraineanca Sofia Karkadym (22 de ani) a creat o întreagă telenovelă după ce a stricat căsnicia unui cuplu britanic care a primit-o în gazdă ca urmare a războiului pornit de Rusia.

Astfel, la începutul lunii mai, blonda refugiată a fost primită în locuința lui Tony Garnett și a soției sale Lorna, care au împreună și doi copii.

Cele două femei n-au rezistat mult timp împreună, Sofia fiind nevoită să plece din locuința aflată în orașul Bradford după o ceartă dintre ucraineanca din Lvov și gazda sa. Ei bine, surpriza a venit de la Tony, bărbatul de 29 de ani hotărându-se să o urmeze pe Sofia și să-și părăsească familia, după o căsnicie de 10 ani.

Tony Garnett a declarat acum pentru The Sun că el și noua lui iubită au suferit un val de abuzuri pline de ură în mediul online în urma deciziei lor, în timp ce unii oameni l-au amenințat că vor încerca să o deporteze pe Sofia.

„Publicul nu are habar. Sofia este abuzată, unii o numesc un demolator, iar alții vorbesc despre petiții de deportare. Relația cu soția mea se înrăutățise de mult. Plecam indiferent, pentru că mă săturasem de Lorna”, a spus britanicul.

Garnett a dezvăluit, de asemenea, că a renunțat la munca în ture ca IT-ist pentru a deveni îngrijitor cu normă întreagă al Sofiei, după ce aceasta a orbit parțial în urma unei operații la ochi. Sofia a suferit o infecție oculară în Germania în drum spre Marea Britanie și acum se confruntă cu o recuperare de șase luni după o operație.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News