Tzancă Uraganu și Diamantul Roz, în pelerinaj la racla Sfintei Parascheva de la Iași. Mesajele transmise fanilor VIDEO/FOTO

Joi, 13 Octombrie 2022, ora 12:35 2321 citiri
Tzancă Uraganul la moaștele Sfintei Parascheva FOTO: BZI

Oameni din toate colțurile țării au venit săptămâna aceasta la Iași pentru a se închina la moaștele Sfintei Parascheva. Autoritățile anunță că peste 100.000 de pelerini au ajuns până acum la raclă. Printre ei au fost și câteva vedete. Au ținut să-și marcheze prezența acolo postând pe rețelele de socializare fimulețe video sau poze.

Manelistul Andrei Velcu, pe numele de scenă Tzancă Uraganu, a ajuns marți la racla cu moaștele Sfintei Parascheva. A făcut și un mic video pe care l-a postat pe TikTok.

El a mers să se închine împreună cu iubita lui, Alina Marymar. După ce a pierdut o sarcină, femeia a mers să îi ceară ajutorul Sfintei Parascheva, ocrotitoarea femeilor cu probleme de fertilitate. Cei doi s-au fotografiat lângă raclă, iar manelistul a postat imaginile pe conturile sale de socializare.

Se pare că manelistul ajunsese la Iași pentru a inaugura o sală de jocuri.

Diamantul Roz, în rând cu pelerinii la moaștele Sfintei Parascheva

Ramona Corduneanu, soția lui Adrian Beleaua, celebrul interlop de la Iași, a mers, joi, să se închine la moaștele Sfintei Parascheva. După ore întregi de așteptare, a ajuns în sfârșit lângă raclă de unde a postat un mesaj pe Facebook.

"Și am ajuns..." a scris soția lui Corduneanu, supranumită de acesta Diamantul Roz.

Cumnatul ei, Costel Corduneanu, nu s-a afișat la pelerinaj însă, devenit foarte credincios în ultima vreme, el a postat pe pagina sa de Facebook, diverse rugăciuni către Sfânta Parascheva.

În luna mai, vila lui „Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, a fost plină, scrie BZI.ro. Frații și prietenii interlopului au participat la petrecerea dată în sufragerie. Invitat special a fost Tzancă Uraganu, manelistul cunoscut în toată țara. Tzancă a cântat „la rece” pentru frații Corduneanu, iar dedicațiile nu puteau lipsi.

O parte din petrecere a fost transmisă live pe rețelele de socializare, așa cum este moda printre interlopi. De acolo nu au lipsit nici copiii sau soțiile fraților Corduneanu. Pentru interlopi, petrecerile la care participă maneliști cunoscuți sunt la modă, iar unii plătesc mii de euro pentru a asculta o melodie cântată de către interpretul preferat. Cel mai probabil, frații Corduneanu nu l-au plătit pe Tzancă Uraganu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza borba
borba
rank 5
🤦🏻‍♂️ ce a ajuns si zieare punt coum
Poza CodrinV
CodrinV
rank 2