Twitter a restricționat numărul de postări pe care utilizatorii le pot vedea într-o zi. Explicațiile lui Elon Musk

Sambata, 01 Iulie 2023, ora 22:09
2911 citiri
Twitter a restricționat numărul de postări pe care utilizatorii le pot vedea într-o zi. Explicațiile lui Elon Musk
Twitter FOTO Pixabay

Twitter a aplicat o limită temporară la numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, a anunțat proprietarul Elon Musk, citat de BBC.

Într-un tweet, Musk a spus că toate conturile neverificate pot citi până la 600 de mesaje pe zi.

Între timp, conturile verificate sunt limitate temporar la citirea a 6.000 de mesaje pe zi.

Musk a precizat că noile conturi neverificate sunt limitate la citirea a 300 de postări pe zi.

Într-o declaraţie, el a spus că limitele temporare de citire au fost puse în aplicare pentru a aborda ”nivelurile extreme” de ştergere a datelor şi de manipulare a sistemului.

Vineri, celor care au încercat să acceseze Twitter li s-a spus că trebuie să se autentifice pentru a vizualiza conţinutul. Mişcarea a fost o ”măsură de urgenţă temporară”, a declarat Musk.

El a mai afirmat că platforma de socializare ”primea date furate atât de mult încât se degrada serviciul pentru utilizatorii normali”.

Utilizatorii nu au putut accesa platforma mai multe ore

Sâmbătă, Twitter s-a confruntat cu o problemă în întreaga lume. De la prânz, pentru mulţi utilizatori din întreaga lume a fost imposibil să acceseze platforma.

Utilizatorii au raportat dificultăţi în accesarea platformei sau cel puţin în actualizarea paginilor. Au fost raportate mesaje precum ”Nu se poate prelua tweet-uri în acest moment”, ”A apărut o eroare” sau ”Limita de viteză a fost depăşită”.

Site-ul Downdetector, care urmăreşte bug-urile de pe site-uri web, a primit peste 10.000 de rapoarte din întreaga lume de la începutul după-amiezii. Întreruperea pare să se rezolve treptat pentru unii utilizatori.

Între timp, cuvântul cheie #TwitterDown este folosit în masă de cei care încă mai au acces la reţeaua de socializare. Însoţit de glume despre managementul lui Elon Musk la Twitter, hashtag-ul are în prezent 27.000 de menţiuni, scrie lefigaro.fr.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#Twitter, #Elon Musk, #limitare, #tweet, #utilizatori Twitter , #Twitter