Doi turiști din Canada au decis care este cel mai frumos loc din România: ”Oprirea următoare, paradisul românesc!” VIDEO

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 23:36 55558 citiri
Steve, un turist canadian, vizitând Munții Apuseni din România FOTO Captură Video YouTube/ JetLag Warriors

Steve și Ivana sunt doi turiști din Canada care călătoresc fără oprire din 2019 și care s-au îndrăgostit iremediabil de România după ce au decis să viziteze cât mai multe locuri din țara noastră.

Aceștia filmează toate aventurile prin care trec și le postează pe canalul de YouTube, iar recent au decis care este cel mai frumos loc din România pentru ei.

Au decis să facă o călătorie prin Transilvania și să traverseze Munții Apuseni, până în satul Rimetea.

”Călătoria a început oficial, așa cum puteți vedea, suntem pe drum către Munții Apuseni. (...) Am vrut inițial să vizităm direct Alba Iulia, dar prietenul nostru, Alex, a spus că acesta este cel mai frumos loc din România, iar noi avem încredere în recomandările lui. De abia aștept și să ne oprim să mâncăm. Drumul este foarte bine întreținut, iar închirierea mașinii costă doar 25 de euro pe zi”, spune Steve la începutul videoclipului.

Aceștia ard de nerăbdare să găsească un restaurant tradițional românesc și vor neapărat să mănânce din nou mămăligă și carne de porc.

Aceștia comandă mici, mămăligă și carne de porc, apă și două cafele, pentru care au plătit 75 de lei. Nu numai că au mâncat tot din farfurie, dar mâncarea le-a plăcut foarte mult, mai ales micii.

”Oprirea următoare, paradisul românesc!”, anunță Steve.

Aceștia se cazează în Rimetea, la o pensiune unde plătesc 200 de lei pe noapte, iar unul dintre lucrurile care îi uimesc este calitatea internetului într-un astfel de sat. După ce văd priveliștea, decid că cele șase ore de condus au meritat din plin.

Cei doi recunosc că au vizitat mai multe sate din România decât din Canada, țara în care locuiesc.

Canadienii pornesc din nou în căutarea unui loc unde să ia masa, dar de această dată vor să bea și palincă.

Aceștia comandă gulaș, mămăligă cu brânză, smântână și cârnați de casă, palincă și afinată.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com