Americani aterizați în Piața Obor: ”Sigur o să mănânc foarte mulți mici în următoarele 30 de zile” VIDEO

Sambata, 03 Decembrie 2022, ora 21:15 11589 citiri
Gordon testează mici în Piața Obor FOTO Captură Video YouTube/ Ways of the World

Aimara și Gordon sunt un cuplu din Statele Unite ale Americii care și-au vândut tot ce aveau pentru a călători și a descoperi cât mai multe locuri interesante din lume, astfel că au făcut și un canal de YouTube unde încarcă filmări cu toate aventurile lor.

În urmă cu o lună au ajuns în București, unde au început cu o plimbare prin centrul vechi.

”Primul lucru pe care l-am observat când am început să ne plimbăm este că în București există un contrast foarte mare între arhitectura clădirilor: sunt aceste clădiri mari, elegante, în stil european lângă clădiri mohorâte, în stil sovietic, lângă clădirea masivă și imensă a guvernului, în stil comunist”, spune Aimara.

Mai apoi, pornesc către Piața Obor, susținând că proprietarul apartamentului pe care l-au închiriat le-a recomandat să meargă acolo. De asemenea, își propun să testeze în piață preparate tradiționale românești.

Cei doi iau un taxi până la destinație, iar pentru că șoferul vorbea engleză, încep să discute. Acesta încearcă să le explice că micii și cârnații sunt două preparate diferite, nu același lucru, cum credeau americanii.

Ajunși la Obor, vor să testeze micii, cum de altfel doresc să facă toți turiștii străini care ajung în țara noastră.

”Mmmm, îi iubesc. Muștarul nu e iute, e dulce, iar micii sunt delicioși, sigur o să mănânc foarte mulți în următoarele 30 de zile”, spune Gordon.

Mai apoi iau metroul spre un alt local care le-a fost recomandat, iar după drumul cu transportul în comun se declară ”plăcut surprinși” de condiții.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News