O turistă a fost măcelărită de ploșnițe în 3 zile petrecute într-un hotel din România: "Este plină și pe spate, pe față, pe burtă, tot"

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 16:54
44467 citiri
O turistă a fost măcelărită de ploșnițe în 3 zile petrecute într-un hotel din România: "Este plină și pe spate, pe față, pe burtă, tot"
Cum arată piciorul femeii după ce a fost ciupită de ploșnițe FOTO Facebook/ Cristina Jane

În acest sezon estival mulți turiști s-au plâns de condițiile oferite de hotelurile din România, de prețurile mari și de mizerie, în unele cazuri.

Situația descrisă de o româncă despre condițiile dintr-un hotel din Băile Felix este una de coșmar.

Aceasta a relatat cazul unei prietene care a renunțat la sejur după ce a fost atacată timp de 3 zile de ploșnițe, după cum a scris pe Facebook.

"Hotel Mureș, Băile Felix

Momentan prietena mea care s-a întors de aici, este în concediu medical, este ciupită maxim de PLOȘNIȚE din patul hotelului. Nu a rezistat decât 3 zile, noaptea la ora 1.20 s-a dus la recepție și a anunțat că pleacă, și recepționera cu zâmbetul pe buze i-a spus că nu poate să îi înapoieze banii pe sejur și tratament (3650 lei), și că nu știe de PLOȘNIȚE. Când s-a întors în cameră să strângă bagajele și a ridicat salteaua, colcăiau.

Cu o zi înainte fusese la farmacie să cumpere ceva, crezând că este vreo urticarie alimentară, farmacista i-a răspuns la salut, apoi s-a dus direct la raft să îi caute Advartan și loțiune de varicelă. Revenind la tejghea a întrebat "sunteți la Mureș, nu?".

Deci și farmacista știe de PLOȘNIȚE.

Cert este că tot etajul 1 și 2 au PLOȘNIȚE, deși am găsit recenzii pe google încă din urmă cu două luni despre ele, și nu se curăță.

Cred că este deja o afacere, vine omul se cazează, plătește sejurul și tratamentul, stă 2-3 zile cât rezistă la coșcovitul ploșnițelor, apoi fuge acasă.

Prietena a sosit acasă cum vedeți în foto, este plină și pe spate, pe față, la subraț, pe burtă, tot.", a scris românca pe pagina Am fost acolo, de pe Facebook.

"Așa ceva n-am mai văzut"

În comentarii, toată lumea se declară șocată.

"Nu îmi vine să cred! Înfricoșător. Faceți reclamație, vă rog, nu trebuie sa mai treacă cineva prin așa ceva."

"Incredibil. Constat cu stupoare că nu se mai dă curs reclamațiilor. Adică tot turistul cu paguba. Mă intreb dacă cei care trebuie să își facă datoria nu-s cumva tâmpiți. Își imaginează că banii (si nu puțini) pe care îi plătim noi turiștii cresc pe câmpii și îi culegem precum floricelele de câmp? Așa ceva nu este admis."

"Acest gen de probleme nu îl rezolvi la receptie, ci aliniezi de jos în sus "scara ierarhică", anunți DSP-ul și nu pleci fără banii pe care trebuie să-i primești pentru imposibilitatea de a beneficia de serviciile plătite!"

"Vai de capul meu, sincer așa ceva n-am mai văzut. Faceți ceva, măcar cei care urmează să se cazeze acolo să nu mai pățească așa ceva, altfel vă plângeți degeaba. Și cu banii dați și în halul asta. Eu chemam DSP ul cât eram cazată!"

"Ploșnitele astea nu mor așa cu una cu două. Am lucrat în domeniul hotelier și trebuie adusă firma de deratizare, iar multe din cameră trebuie aruncate. Ele pot migra către alte camere (sus,jos, dreapta, stânga) prin prize, prin pereți, prin locuri foarte strâmte pe unde nici nu visezi!

De asemenea le poți lua în bagaj și aduce acasă. Eu verific mereu salteaua patului unde dorm, ele se strâng în grupuri și se ascund între muchiile, marginele saltelei, și se activează când simt sânge sau corp cald, de aceea atacă noaptea când dormi! Deci plângere la Protecția consumatorului, acel loc trebuie închis și acționat imediat! Altfel problema nu se va opri aici".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
UPDATE Turistă dispărută în Sinaia a fost găsită. Unde au depistat-o polițiștii
UPDATE Turistă dispărută în Sinaia a fost găsită. Unde au depistat-o polițiștii
O turistă care era cazată în staţiunea Sinaia a fost dată dispărută, în noaptea de joi spre vineri, în condiţiile în care femeia nu a revenit la autoturismul aflat la această unitate...
#turista, #hotel, #Romania, #plosnite , #stiri vacanta