Femeie rănită grav de jetul avionului pe aeroportul din Skiathos. Distracția bolnavă a turiștilor a fost filmată VIDEO

Joi, 07 Iulie 2022, ora 16:24
23479 citiri
Femeie rănită grav de jetul avionului pe aeroportul din Skiathos. Distracția bolnavă a turiștilor a fost filmată VIDEO
Turiștii așteaptă jetul puternic al avionului, în momentul în care motoarele sunt turate pentru decolare FOTO YouTube

O turistă a suferit răni grave după ce a fost lovită miercuri, 6 iulie, de jetul de aer al unui avion care decola pe aeroportul Skiathos.

Femeia în vârstă de 61 de ani stătea în picioare pe trotuar, încercând să reziste jetului avionului avionul care decola, dar rafală puternică de la motoare a dărâmat-o și a aruncat-o câțiva metri.

Incidentul a fost filmat de un site de știri local.

Medicii de la Centrul de Sănătate local au descoperit că a suferit răni grave la cap, un pelvis spart și un umăr drept și încheietura mâinii stângi pline de vânătăi. Femeia a fost dusă cu barca la un spital din Volos, cel mai apropiat oraș continental.

Este al doilea accident similar din ultimele săptămâni. În iunie, un bărbat în vârstă de 79 de ani a suferit răni ușoare după ce a fost lovit de jetul cu reacție al unui avion de pasageri.

Bărbatul stătea în afara zonei îngrădite a aeroportului Skiathos din nord-vestul Mării Egee, în jurul orei 13.00. când a fost aruncat la pământ de forța turbinelor unui avion. A fost transferat la centrul local de sănătate unde a fost tratat pentru zgârieturi și vânătăi.

Aeroportul Skiathos este un loc preferat pentru observatorii de avioane

Aeroportul Internațional Skiathos Alexandros Papadiamantis este cunoscut pentru aterizările sale, cu avionele ajungând foarte aproape de plajă. Singura pistă de pe insulă, scurtă și îngustă, aproape de case și înconjurată de mare, de o lagună și de un deal, este una dificilă de navigat pentru piloți.

Este o destinație extrem de populară pentru oamenii cunoscuți ca „planespotters”. Mulți localnici și turiști se apropie de gard în fiecare zi încercând să facă poze în timp ce avioanele zboară aproape deasupra capetelor lor, relatează presa locală.

Altă distracția constă în a rezista jetului avioanelor care decolează.

În ciuda semnalizărilor și a avertismentelor din partea autorităților pentru ca oamenii să se îndepărteze de zona din jurul pistei aeroportului, mulți turiști se apropie pentru a face o poză sau a filma un film cu aeronavele care sosesc.

Aeroportul insular este adesea comparat cu Aeroportul Internațional Princess Juliana de pe insula Saint Maarten din Marea Caraibelor pentru pistele sale care sunt la doar câțiva metri distanță de mare și sunt deosebit de provocatoare pentru piloți, scrie greekreporter.com.

Vești proaste pentru Zelenski. Grecia și Spania refuză să trimită Ucrainei sisteme de apărare Patriot
Vești proaste pentru Zelenski. Grecia și Spania refuză să trimită Ucrainei sisteme de apărare Patriot
Cursa pentru trimiterea de baterii de apărare antiaeriană în Ucraina a început împiedicat, scrie Politico, care anunță că Spania și Grecia refuză să urmeze exemplul Germaniei şi să...
Franța îi cere Greciei un sistem de apărare antiaeriană pe care să-l folosească pe durata Jocurilor Olimpice
Franța îi cere Greciei un sistem de apărare antiaeriană pe care să-l folosească pe durata Jocurilor Olimpice
Franța a cerut să împrumute un sistem de apărare antiaeriană al Greciei pe durata Jocurilor Olimpice de la Paris, potrivit cotidianului elen "Kathimerini", citat de Politico.eu....
#turista skiathos, #avion skiathos, #aeroport skiathos, #Grecia, #avion , #Grecia