Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Un orășel din România și-a propus să primească anual mii de turiști. Le oferă gratuități și reduceri de preț în magazine și restaurante

Sambata, 11 Iunie 2022, ora 12:16
4724 citiri
Un orășel din România și-a propus să primească anual mii de turiști. Le oferă gratuități și reduceri de preț în magazine și restaurante
Castelul Karolyi este una dintre principalele atracții ale orașului Carei FOTO visicarei.ro

Cu puțin peste 21.000 de locuitori, potrivit celui mai recent recensământ al populației, orașul Carei din județul Satu Mare ar putea deveni în curând un nou centru turistic atractiv atât pentru români, cât și pentru străini.

Autoritățile locale au lansat zilele aceste o serie de acțiuni menite sa redreseze turismul local. Programul #ZilelaCarei este menit să facă cunoscut micuțul oraș sătmarean plin de farmec.

Este vorba despre un program de reduceri și gratuități pentru turiști, care include acces gratis la castel, reduceri la cafenele și restaurante, în librării, la ședințe de echitație, dar și la ștrandul termal din oraș.

Astfel, cei care se cazeză la unul dintre cele cinci hoteluri partenere cel putin o noapte, va primi 10% reducere la o serie de cafenele și restaurante, vor avea acces gratuit la Castelul Károlyi și 20% reducere la ștrandul termal, reduceri la magazine și librării, ședințe de echitație la manejul din parc, dar și reduceri la degustarea și achiziția de vinuri locale.

Cum funcționează programul #ZileLaCarei?

Unităţile de cazare vor informa și vor înregistra turiştii care doresc să se bucure de aceste gratuităţi și le vor înmâna cardul de reduceri care poate fi folosit o singură dată/sejur/locație.

Pentru a beneficia de acces gratuit la Castelul Karolyi sau de 20 la sută reducere la ștrandul termal ori la celelalte unități participante la program, turistul va prezenta cardul primit la recepție. Personalul va verifica cardul prezentat de turist la intrare. Cardul poate fi folosit o singură dată şi nu poate fi transferat.

În cazul sesizării unor nereguli în funcționarea programului, reprezentanții VisitCarei își alocă dreptul de a retrage cardurile folosite abuziv, în situațiile care se acestea se dovedesc a fi neconforme cu regulile de funcționare a campaniei #zilelacarei.

Condiţii obligatorii pentru obţinerea gratuităţilor

Şedere de minim o noapte la hotelurile partenere ale VisitCarei, care au semnat protocolul de colaborare cu FCPTC.

Perioada campaniei: 27.05.2022 - 15.09.2022.

Până la acest moment, 5 unități de cazare din Carei, o librărie, un magazin de suveniruri şi-au manifestat interesul pentru a lua parte la această campanie, respectiv 5 restaurante/cafenele, doi producători de vinuri locale și o asociație.

Campania ”ZileLaCarei” face parte dintr-o serie de inițiative a autorităților locale, cu scopul promovării turistice a orașului, care se vor desfășura în perioada următoare.

Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanță de 1 Mai și Paște, pe litoralul românesc sau în Bulgaria și Grecia. Unde e mai avantajos și unde e vremea mai bună
Vacanţa de 1 Mai şi de Paşte va fi mai lungă anul acesta, având în vedere că cere două sărbători vor fi una după alta. Așa că mulți și-au legat liberele și profită pentru a avea un...
5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
Vacanța este o perioadă excelentă în care te poți relaxa și îți poți reîncărca bateriile. Explorarea unor destinații noi, petrecerea timpului cu cei dragi și concentrarea pe relaxare...
#turism, #vacanta, #zilelacarei, #Carei, #turism Carei , #turism