Ninsorile abundente provoacă haos în Turcia: cel puțin 3 morți și 18 răniți în accidente rutiere

Duminica, 23 Ianuarie 2022, ora 17:12 1997 citiri
Departamentul general de meteorologie din Turcia a prognozat ninsori până săptămâna viitoate: FOTO: Twitter / Abdulaziz Billow Ali

Cel puțin 3 morți și 18 răniți este bilanțul a două accidente de autocar din Turcia, care au avut loc pe fondul ninsorilor abundente, relatează agenția de presă Anadolu.

Căderile masive de zăpadă au provocat haos în Turcia, unde cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident de autobuz produs duminică în Istanbul.

Aproximativ 8 persoane au fost rănite după ce un alt șofer de autocar a pierdut controlul vehiculului care s-a prăbuşit apoi într-un şanţ, potrivit agenţiei de presă.

Circulaţia prin strâmtoarea Bosfor din Istanbul a fost sistată temporar pe ambele maluri din cauza vizibilităţii scăzute.

Vremea nefavorabilă a afectat de asemenea activităţile locuitorilor din sud-estul Turciei. În provinciile Bingöl, Sirnak şi Elazig, numeroase localităţi au rămas izolate, a relatat Anadolu.

Departamentul general de meteorologie din Turcia a prognozat ninsori care vor continua până sâmbătă în Istanbul şi zone din regiunile la Marea Neagră.

În regiuni din Anatolia şi sud-estul Turciei, vremea rea va continua până luni seară.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News