Tudorel Toader, replică tăioasă după ce Danileț a spus că i-a fost model. „Sunt surprins că l-a exclus atât de târziu din magistratură”

Marti, 21 Decembrie 2021, ora 11:54
43009 citiri
Tudorel Toader, replică tăioasă după ce Danileț a spus că i-a fost model. „Sunt surprins că l-a exclus atât de târziu din magistratură”
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader FOTO Facebook/ Tudorel Toader

Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a reacționat după ce judecătorul Cristi Danileț, exclus din magistratură, a spus că i-a fost un model în viață.

Toader a transmis că l-a avut student pe Danileţ, însă l-a criticat, spunând că „părea că este un om normal, dar a devenit un comediant în Justiţie”.

„Eu pe Danileț îl știu din vremea studenției. L-am avut student, l-am cunoscut bine în calitatea aceea și în perioada aceea când părea că este un om normal, care va avea o evoluție normală. În timp, el a devenit un comediant în Justiție, el este cel mai activ politician din Justiție. În rest, CSM cu competențele lui, Înalta Curte va aprecia, să nu ne amăgim că întotdeauna aprecierile sunt cele corecte. Nu merită atât de multă atenție nici cazul acesta, nici Danileț, eu sunt surprins că l-a exclus din magistratură, dar sunt surprins că l-a exclus atât de târziu, pentru că el n-are profilul și structura unui magistrat de carieră”, a declarat Toader, potrivit alephnews.ro.

Judecătorul Cristian Danileț, exclus din magistratură de Consiliul Superior al Magistraturii în data de 13 decembrie pentru unele filmulețe apărute pe o rețea de socializare, surprinde din nou cu o postare pe Facebook.

Danileț explică care i-au fost principalele 3 modele în viață.

”Am avut trei modele în viaţă:

- tatăl meu, Ioan Danileţ, cizmar de meserie, pe care l-am iubit enorm, pentru ordinea şi disciplina insuflată încă de mic în cadrul unei educaţii "spartane" pe care am primit-o şi pentru care îi sunt recunoscător. Acum 8 ani am avut onoarea să facă Marea Trecere în braţele mele;

- maestrul meu de arte marţiale, sensei Florentin Gheorghe Loghin, acum 7 Dan în Karate, căruia îi port o stimă profundă: încă din perioada adolescenţei mi-a îndreptat paşii către spiritualitate şi filosofie, un drum pe care mai am de mers şi pe care, din fericire, el îmi este alături;

- profesorul meu din facultate, Tudorel Toader, care mi-a insuflat pasiunea pentru dreptul penal: cursurile şi seminariile cu el sunt memorabile, iar carte sa am recomandat-o tuturor studenţilor şi practicienilor din jurul meu. Drumurile noastre s-au interesactat apoi de mai multe ori, până la un moment dat”, scrie Danileț în postare.

Imediat au apărut unele comentarii ironice:

”Întreb și eu, la fel de naucită ca și alții: ACEL Toader Tudorel a fost unul dintre modele?”

”Cum puteți să-l includeți pe aceeași listă pe tt???? După ce a demonstrat cât este de ticălos? O fi fost profesor bun, dar nu are coloană vertebrală, s-a mânjit până peste urechi pentru bani!”

”I-auzi, Tudorel Toader asta chiar e o surpriză... urâtă.”

”Toader Tudorel, cel care a făcut jocul dragniștilor și acum se preface că a uitat? Istoria nu îl va ține minte decât într-un sigur fel și care nu e deloc măgulitor.”

Lovitură în Dosarul 2 Mai. Judecătoarea care a produs indignare după ce a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți este la proces nu va fi suspendată
Lovitură în Dosarul 2 Mai. Judecătoarea care a produs indignare după ce a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți este la proces nu va fi suspendată
Ioana Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului accidentului de la 2 Mai, deși Inspecţia Judiciară ceruse suspendarea acesteia. Decizia a fost luată miercuri, 24 aprilie, de Consiliul...
CSM discută astăzi propunerea de suspendare a judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai
CSM discută astăzi propunerea de suspendare a judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai
Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii discută, miercuri, propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie, până la finalizarea...
#tudorel toader, #Cristi Danilet, #CSM, #Magistratura, #excludere magistratura Danilet , #stiri Tudorel Toader