#Demisia, Tudorel - Mesajele au impanzit orasul Iasi, in special zona universitatii UPDATE

Joi, 21 Noiembrie 2019, ora 15:45
19123 citiri
#Demisia, Tudorel - Mesajele au impanzit orasul Iasi, in special zona universitatii UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multe mesaje cu mesajul "Demisia" si "#Demisia, Tudorel" au fost imprimate pe zidurile din jurul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, unde rector este fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader.

Astfel de mesaje au aparut in cartierele Copou, Independentei, Rapa Galbena si in zona caminelor Universitatii din Iasi, potrivit unor fotografii transmise de un cititor Ziare.com.

Mesaje similare au aparut si pe zidurile imobilului unde locuieste Tudorel Toader, potrivit sursei citate.

Tudorel Toader ocupa din 2016 functia de rector al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. El s-a autosuspendat din aceasta pozitie pe perioada exercitarii mandatului de ministru. In primavara anului 2020, Universitatea organizeaza noi alegeri pentru aceasta functie de conducere.

UPDATE 1 Fostul ministru al Justitiei afirma ca a depus plangere la Politie.

"Am facut plangere pentru identificarea si eventuala sanctionare a autorilor. Comunitatea academica este abilitata sa se pronunte cu privire la exercitarea prerogativelor de rector, cu atat mai mult cu cat urmeaza alegerile pentru aceasta demnitate", a spus Tudorel Toader, citat de Agerpres.

UPDATE 2 Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Iasi au declarat ca a fost intocmit un dosar penal pentru distrugere, dupa sesizarea facuta de Toader.

"In urma sesizarii primite, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere. Cercetarile continua pentru identificarea autorilor, urmand ca in functie de cele constatate sa fie dispuse masurile legale", a declarat Ioana Bilea, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, pentru Agerpres.

"Tudorel, demisia!"

Nu este prima data cand apar in Iasi mesaje in care se solicita demisia lui Toader de la universitate.

In iunie 2019, grupul civic Reset Iasi a publicat pe pagina de Facebook o inregistrare a unui protest inedit in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.

"Proiectii si predictii la Universitatea Alexandru Ioan Cuzadin Iasi: Dura lex, Tudorel rector EX," este denumita inregistrarea postata de Reset Iasi.

"Dura Lex Sed Lex, Tudorel Rector -EX","Tudorel, #Toxic pentru UAIC", "Tudorel, demisia", "Nu esti rectorul meu", "Pericol de Tudorelizare!", "Profesorii sa spuna adevarul", "Studentii iti cer demisia", "Tudorel, nu ne esti model" si "Univ. Tudorel Toader Iasi" - sunt o parte din mesajele care au fost proiectate pe cladirea UAIC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#demisia Tudorel Toader, #Tudorel Toader iasi , #justitie
Comentarii
Poza copilul
copilul
rank 1
bleah !!!.....zevzecii cu restante !,,,,si ce vreti ba,sa faca
Poza movici
movici
rank 5