Bani pentru partid din măsluirea jocurilor de noroc. Dezvăluirile fostului președinte ONJN, schimbat după 5 zile de la numire

Marti, 05 Iulie 2022, ora 13:18 10650 citiri
Tudor Simota FOTO Captură Video

Tudor Simota, fost președinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), schimbat după doar cinci zile de activitate, a dezvăluit că funcția din care a fost înlocuit era promisă senatorului PNL Liviu Voiculescu.

„Am fost sunat de aceeași persoană. Liviu de la Olt face presiuni pentru că postul i s-a promis lui. Sunt discuții la guvern. Asta e tot ce pot să vă spun”, a dezvăluit Simota într-un interviu.

Acesta a sugerat apoi că Voiculescu ar avea interes să țină păcănelele măsluite și că acestea ar genera bani pentru partid.

Sunt anumite personaje politice care au diverse înțelegeri cu operatori de jocuri de noroc. Și intenția lor este foarte clară. Să manipuleze aparatele, sloturile existente în piață, să scoată bani la negru și să-i folosească pe diverse activități”, a mai adăugat Simota.

Liviu Voiculescu este fost ofițer de poliție, despre care presa a relatat în trecut că a participat la petreceri ale interlopilor, inclusiv ale liderilor din clanul Duduienilor, se află la primul mandat de senator PNL. Cunoscut și ca senatorul „păcănelelor”, Voiculescu a fost inculpat încă din 2013 într-un proces fiind acuzat de constituire sau aderare la un grup infracțional organizat, de conflict de interese și de organizarea și desfășurarea de activități ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Înainte de a fi trimis în instanță, Voiculescu, zis „Mamba”, a încercat să influenţeze procurorii şi a dat 43.000 de euro pentru o soluţie favorabilă, susține DIICOT.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News