Tudor Chiuariu, exclus din PNL

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 20:05
6141 citiri
Tudor Chiuariu, exclus din PNL
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatorul Tudor Chiuariu a fost exclus din PNL, in urma unei sedinte a partidului, organizata vineri la Iasi. Decizia a fost luata cu unanimitate de voturi.

Anuntul a fost facut de presedintele partidului, Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa organizata dupa prima reuniune a conducerii partidului in acest an.

Tudor Chiuariu se autosuspendase din partid dupa ce DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri.

Alina Gorghiu, despre excluderea lui Chiuariu, negocieri cu Geoana si legea Big Brother: Putem sa recunoastem cand gresim Interviu video

Intr-un interviu acordat Ziare.com, luni, Alina Gorghiu a spus ca nu se poate pronunta in privinta excluderii sau nu a lui Tudor Chiuariu, dar a tinut sa precizeze ca "nu veti vedea prelungita o stare care sa aduca prejudicii de imagine PNL".

Conducerea PNL, in sedinta - Cazul Chiuariu, pe masa

Chiuariu: Nu m-am gandit sa-mi dau demisia de la Senat. Sunt nevinovat

Vineri s-a reunit Biroul Politic al PNL, la Iasi, in prima sedinta din anul 2015, printre subiectele ce urmau sa fie abordate fiind, pe langa clarificarea statutului lui Tudor Chiuariu in partid, si strategia politica a PNL.

Fostul ministru al Justitiei a spus anterior ca nu are de gand sa-si dea demisia din Senat, cu toate ca a fost trimis in judecata.

Mafia retrocedarilor: Hrebenciuc, Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata (Video)

DNA: Noi acuzatii pentru Tudor Chiuariu - mita de 3 milioane de euro (Video)

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, joi, pe Viorel Hrebenciuc si pe fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, precum si pe Tudor Chiariu si Ioan Adam, in doarul retrocedarilor ilegale de paduri din judetul Bacau.

Pe 15 ianuarie, procurorii DNA Brasov au extins urmarirea penala fata de senatorul Tudor Chiuariu, din cauza unei alte infractiuni de trafic de influenta, demnitarul fiind acuzat ca a cerut 3 milioane de euro mita.

Aberatia zilei: La butoane pe legile tarii, fiind condamnat deja si suspect din nou de coruptie

In urma cu un an, pe 24 ianuarie 2014, fostul ministru al Justitiei a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare, iar fostul ministru al Telecomunicatiilor Zsolt Nagy a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Posta Romana, in care cei doi au fost acuzati de abuz in serviciu si prejudicierea statului cu peste 8 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Chiuariu exclus PNL, #Tudor Chiuariu excludere partid , #PNL