Reacții după ce Tudor Chirilă a fost acuzat că a râs de săraci la Vocea României: "Vi i-ați luat de la același second hand?"

Duminica, 06 Noiembrie 2022, ora 18:21
95366 citiri
Reacții după ce Tudor Chirilă a fost acuzat că a râs de săraci la Vocea României: "Vi i-ați luat de la același second hand?"
Tudor Chirilă la Vocea României FOTO captură video

O întrebare pusă de de Tudor Chirilă la ediția de vineri, 4 noiembrie, de la Vocea României, a fost comentată în mediul online.

Irina Rimes a încercat să o convingă pe una dintre concurente să intre în echipa ei, arătându-i că au pantofi care seamănă.

Când artista a mers pe scenă lângă concurentă și s-a descălțat, Tudor Chirilă a făcut o glumă:

"Vi i-ați luat de la același second hand?", a întrebat artistul.

Unii au comentat scena pe Facebook, convinși că acesta a ironizat astfel sărăcia.

Printre cei care au sărit în apărarea lui Tudor Chirilă este si Valeriu Nicolae, de la Casa Bună, cel care de peste zece ani, împreună cu un grup de voluntari, lucrează cu copiii din cea mai vulnerabilă zonă din București, Ferentari, Aleea Livezilor.

La Casa Bună, 258 de voluntari lucrează săptămânal, online și offline, cu 236 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, copii care cresc în familii sărace sau cu părinți închiși, dependenți de droguri sau plecați în străinătate.

Activitățile constau în susținere educațională, suport medical (stomatologic, oftalmologic, dar nu numai), medicamente, ochelari, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă, alimente.

Într-o postare pe Facebook, Valeriu Nicolae s-a referit la implicarea lui Tudor Chirilă în activitățile ONG-ului.

"Am aflat și eu azi că Tudor Chirilă e plin de fițe și un nasol. Nu aș fi zis. Sigur că eu nu îl știu la fel de bine ca cei care sunt/au fost convinși că e dușmanul săracilor. De fiecare dată însă când a venit pe la Casa Bună a fost orice numai în fițe nu. Cică a râs de săraci nasolul. Nu știu mulți oameni care apar pe la TV care să vină să stea ore bune cu copii din ghetou dar Chirilă a făcut-o de mai multe ori.

Și nu, nu sunt copiii ăia cei mai faini din ghetou. A venit cu copiii lui să se joace cu copiii noștri ca orice om care disprețuiește sărakii. Tudor povestește cu copii cu un grad de risc enorm când vine vorba de droguri și pușcărie, copiii foarte săraci, îi cheamă pe la concerte, ajută când poate și în plus donează hainele lui, ale nevestei și copiilor lor tot la noi. Și mașina lui a veche tot la noi a venit.

Și nu a zis public nimic despre asta și în mod sigur o să se strâmbe o grămadă că zic eu. Și nici de terenul de sport pe care se joacă copiii sau despre cum organizează cadouri de sărbători nu zice că e un nașparliu în fițe mă de urăște săracii. Și să nu uit mi-a luat și tricoul meu (ăla de Lord) pentru că a venit fără schimburi și a transpirat jucând fotbal cu copiii", a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

"A făcut mișto de un model de pantofi Versace"

În comentarii, cei mai mulți sunt de acord că interpretarea este eronată.

"Tudor nu a râs de săraci, ci a făcut mișto de un model de pantofi Versace de cca 1600 de euro. Unii în schimb sunt în stare de orice pentru a scrie ceva “senzațional”."

"Ce m-a deranjat cel mai tare e că a fost rostogolită de oameni de la care aveam o pretenție de gândire logică."

"Se inflamează tot aia care se au luat de Delia!"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rusia îl condamnă la 7 ani de închisoare pe un om de știință care a lucrat în domeniul tehnologiei hipersonice. Ce acuzații i se aduc FOTO
Rusia îl condamnă la 7 ani de închisoare pe un om de știință care a lucrat în domeniul tehnologiei hipersonice. Ce acuzații i se aduc FOTO
Un om de ştiinţă rus, Aleksandr Kuranov care a lucrat la tehnologii hipersonice a fost condamnat joi, 18 aprilie, la 7 ani de închisoare pentru trădare, după ce a fost acuzat că a transmis...
România, printre țările cu cea mai mare prăpastie între bogați și săraci. Cum arată indicatorul inegalității
România, printre țările cu cea mai mare prăpastie între bogați și săraci. Cum arată indicatorul inegalității
România este a treia țară din Uniunea Europeană când vine vorba despre decalajul veniturilor, arată un infografic publicat joi, 18 aprilie, de Fundația Friedrich Ebert. Cei mai bogați 10%...
#Tudor Chirila Vocea Romaniei, #acuzatii, #ironii, #saracie, #second hand, #reactii , #stiri vedete
Comentarii