Război total la Wimbledon: “E un bătăuș! Are o latură malefică“

Duminica, 03 Iulie 2022, ora 09:55
4720 citiri
Război total la Wimbledon: “E un bătăuș! Are o latură malefică“
Kyrgios si Tsitsipas sunt la cutite după meciul de la Wimbledon FOTO facebook

Grecul Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP, l-a catalogat pe Nick Kyrgios drept un "bătăuș" cu "o latură malefică" în caracterul său, după ce a pierdut sâmbătă în turul al treilea la Wimbledon.

Kyrgios s-a impus cu 6-7 (2) 6-4 6-3 7-6 (7) după mai bine de trei ore de meci, pline de incidente, dar certurile au continuat și la conferințele de presă de după meci.

Australianul a întreținut un dialog cu arbitrul în unele momente din timpul meciului, a fost avertizat pentru înjurături și și-a supărat adversarul în așa măsură încât Tsitsipas a încercat să-l lovească cu un smash după ce a fost la un pas de a fi eliminat pentru că a lovit o minge în public, în semn de frustrare.

Tsitsipas, în vârstă de 23 de ani, a fost huiduit de public la un moment dat, după ce și-a pierdut cumpătul în ceea ce el a descris ca fiind un circ al lui Kyrgios.

"Da, este o intimidare constantă, asta face el. Își intimidează adversarii. Probabil că el însuși a fost un bătăuș la școală. Nu-mi plac bătăușii", a spus Tsitsipas, după meci.

"Nu-mi plac oamenii care îi pun pe alții la pământ. Are și câteva trăsături bune în caracterul său, dar are și o latură foarte rea în el, care, dacă este expusă, poate face mult rău oamenilor din jurul lui", a mai spus grecul, conform Reuters.

Kyrgios a luat în râs remarcile lui Tsitsipas despre intimidare și a spus că grecul are "probleme serioase".

"Nu știu ce să spun. Nu sunt sigur cum l-am intimidat. El a fost cel care a lovit mingi spre mine, el a fost cel care a lovit un spectator, el a fost cel care a dat cu palma în afara terenului", a spus Kyrgios (40 ATP), care se află pentru a patra oară în optimi de finală.

"Nu am făcut nimic față de Stefanos astăzi care să fie lipsit de respect. Nu l-am găurit cu mingi. Să vii aici și să spui că l-am intimidat, asta e pur și simplu văicăreală. Nu suntem făcuți din aceeași stofă. Mă confrunt cu tipi care sunt competitori adevărați", a mai afirmat acesta.

Tsitsipas și-a cerut scuze pentru că și-a pierdut controlul, dar a declarat că a fost frustrant faptul că arbitrii nu au fost mai duri cu australianul al cărui talent este adesea umbrit de bufoneriile sale.

"Mi-aș dori să ne adunăm cu toții și să stabilim o regulă. Nu știu ce să zic. Ceva legat de discuții. De ce ai vorbi în timp ce joci? Nu are niciun sens. La fiecare punct pe care l-am jucat astăzi am simțit că se întâmpla ceva de cealaltă parte a fileului. Acesta este modul lui de a manipula adversarul și de a te face să te simți distras, într-un fel. Nu există niciun alt jucător care să facă acest lucru. Chiar sper ca noi toți jucătorii să putem găsi ceva și să facem din acest sport o versiune mai curată, ca acest tip de comportament să nu fie acceptat, să nu fie permis, să nu fie tolerat."

Condamnare pentru un individ care a lovit un jandarm cu o doză de bere: 5.000 de euro daune morale și închisoare cu suspendare
Condamnare pentru un individ care a lovit un jandarm cu o doză de bere: 5.000 de euro daune morale și închisoare cu suspendare
Un bărbat din Butani, județul Bihor, a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la plata de daune morale în valoare de 5.000 de euro, după ce a agresat un jandarm chemat să-l calmeze...
Amenzi uriașe date de polițiști în urma unui scandal într-un liceu din Argeș. De ce a fost nevoie de intervenția Poliției
Amenzi uriașe date de polițiști în urma unui scandal într-un liceu din Argeș. De ce a fost nevoie de intervenția Poliției
Poliţia din Argeş a aplicat amenzi în valoare totală de 5000 de lei în urma unui scandal care a avut loc într-un liceu din localitatea Stâlpeni. În altercaţie au fost implicaţi un elev...
#Tsitsipas, #kyrgios, #scandal, #wimbledon, #bataus, #malefic , #stiri tenis