Trecerea de pietoni pe care o fată de 13 ani a murit spulberată de o mașină a poliției, vopsită proaspăt. ”Viteza de reacție a primăriei este comparabilă cu pasivitatea totală”

Vineri, 28 Ianuarie 2022, ora 12:01 1959 citiri
Trecerea de pietoni unde un polițist a lovit cu mașina doua fete FOTO: Av. Cuculis

La trei săptămâni după ce o fată de 13 ani a murit iar o alta de 11 a ajuns la spital în urma unui accident produs de un polițist, trecerea de pietoni pe care s-a întâmplat nenorocirea a fost marcată corespunzător.

Măsura a fost semnalată vineri, 28 ianuarie, de avocatul Adrian Cuculis.

”Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămână de la accidentul unde fetița familiei Barbu și-a pierdut viața și încă o fată de 11 ani o să rămână pe viață cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil. Statul a rezolvat problema la aproape 3 săptămâni de la accident și la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor că pe acel Bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacție a primăriei / ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală”, a transmis avocatul Cuculis.

Două fetiţe, cu vârste de 11 şi 13 ani, au fost lovite pe o trecere de pietoni pe Bulevardul Laminorului, din Sectorul 1 al Capitalei, iar una dintre ele a murit. O maşină de poliţie, care ar fi fost în misiune, a dat peste ele. Martorii de la faţa locului spun că maşina nu avea aprinse semnalele acustice.

Pentru fata de 13 ani au fost aplicate manevre de resuscitare, însă victima nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

A doua victimă, o fată de aproximativ 11 ani, a suferit numeroase traumatisme și a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News