Tratamente cosmetice și de înfrumusețare – la ce proceduri mai apelează doamnele?

Advertorial
Marti, 31 Mai 2022, ora 20:13
4053 citiri
Tratamente cosmetice și de înfrumusețare – la ce proceduri mai apelează doamnele?
FOTO Unsplash

Cand vine vorba despre a arata bine, doamnele si domnisoarele sunt extrem de decise sa apeleze la orice tipuri de tratamente cosmetice si interventii, pentu a obtine un corp de invidiat, o piele frumoasa si un ten perfect. Cabinetele de cosmetica se specializeaza pe oferirea a cat mai multor servicii pentru ingrijire si intretinere.

Ce tratamente cosmetice se fac pentru fata?

Daca doresti sa ai un ten perfect in mod sigur exista deja in agenda ta numarul de telefon al unui cabinet unde iti faci in mod regulat anumite procedee de intretinere. Cel mai bine este sa incepi aceste proceduri prin a curata eficient tenul.

Aceasta curatare se face prin diferite tehnici, dupa care se aplica anumite creme menite sa intre in profunzimea pielii si sa reduca ridurile sau alte imperfectiuni aparute de-a lungul timpului. Se folosesc tot felul de tratamente, de la cele cu ciocolata, cu foita de aur sau folosind anumite aparate menite sa stimuleze intr-un fel sau altul capacitatea de regenerare a pielii.

Pe langa aceste tratamente doamele mai apeleaza la diferite procede de umplere cu acid hialuronic, care sa reduca ridurile, sau sa augmenteze buzele sau pometii. Se fac, de asemenea, proceduri de laminare a genelor si sprancenelor si foarte des tatuaje, care sa dea impresia de machiaj permanent.

Tratamente corporale – remodelare eficienta si rapida

Pe langa tratamentele aplicate asupra tenului se fac o serie de tratamente corporale menite sa ajusteze anumite imperfectiuni. Printre acestea, cele mai frecvente sunt cele de liposuctie si diferite tehnici de masaj pentru reducerea celulitei.

Grasimea a fost dintotdeauna dusmanul doamnelor si astfel se încerca reducerea acesteia si obtinerea unui corp atragator cat mai repede cu putinta. Avand in vedere ca liposuctia este o operatie, este necesar sa te informezi din timp ce presupune aceasta, ce trebuie sa faci pre si post operator si care sunt conditiile in care aceasta se poate face.

Insa, o data realizata operatia, vei obtine o silueta de invidiat intr-un timp foarte scurt iar daca respecti intocmai recomandarile medicului care a realizat procedura vei avea o recuperare eficienta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#tratamente cosmetice, #tratamente infrumusetare, #liposuctie , #stiri life style