Cine este noul director al Transelectrica

Luni, 18 Februarie 2013, ora 13:46
4016 citiri
Cine este noul director al Transelectrica

Stefan Gheorghe a fost numit director general executiv al Transelectrica, dupa ce joi, 14 februarie, Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a revocat pe Andrei-Gabriel Benghea-Malaies din functie.

Stefan Gheorghe a ocupat functia de director general al Hidroelectrica in perioada iunie 2012 - februarie 2013, iar in perioada 01.06-25.06.2012 a fost administrator provizoriu al Consiliului de Administratie CN Transelectrica SA, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, a ocupat diverse functii in cadrul RENEL, CONEL, ELECTRICA, FDFEE "Electrica Muntenia Sud" si CEZ Romania.

El este licentiat al Universitatii "Politehnica", Facultatea de Energetica, Bucuresti (1981), in anul 1994 a absolvit programul de doctorat al Universitatii "Politehnica", Facultatea de Energetica, Bucuresti obtinand titlul de Doctor in Electroenergetica, iar din anul 2004 detine un MBA la OPEN University Business School - UK.

"Imi doresc ca prin prezenta mea la conducerea companiei Transelectrica, pastrand excelenta tehnica si accentuand rolul Transelectrica de autoritate tehnica a Sistemului Energetic National, sa contribuim si la dezvoltarea cu succes a afacerii, in sensul cresterii valorii adaugate", a declarat noul director al companiei.

Stefan Gheorghe urmeaza sa detina acest post pana la ocuparea functiei de conducere in conditiile prevazute de OUG nr. 109/2011, privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Transelectrica este una dintre societatile de stat la care urmeaza sa fie numit management privat, conform acordului incheiat cu Fondul Monetar International.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Stefan Gheorghe director Transelectrica, #conducere Transelectrica , #stiri Transelectrica