Unul dintre noile tramvaie Imperio cumpărate de Primăria Capitalei s-a defectat la capătul liniei 41 VIDEO

Sambata, 10 Decembrie 2022, ora 23:00
10456 citiri
Unul dintre noile tramvaie Imperio cumpărate de Primăria Capitalei s-a defectat la capătul liniei 41 VIDEO
Tramvaie noi în București, defectate. FOTO: captură Youtube

La câteva ore după ce au fost scoase în circulație, unul dintre cele 15 tramvaie Imperio achiziționate de Primăria Capitalei de la Astra Arad s-a defectat.

Incidentul s-a produs la ora 19.29, la capătul liniei 41 – Casa Presei, iar pânâ la această oră nu se cunosc cauzele defecțiunii, scrie G4Media.

Primele 15 tramvaie Imperio au început să circule de sâmbătă, 10 decembrie, pe linia 41.

STB a instruit 91 de manipulanți care vor conduce acest nou model de tramvai.

Ca măsură de prevenire a actelor de vandalismn și pentru a încuraja plata călătoriei, fiecare tramvai va avea controlor dedicat, responsabil pe partea de informare și de monitorizare a activităților pe parcursul întregii zile.

„Odată cu venirea acestor tramvaie, oferim publicului călător condiții mai bune de deplasare, care să-i determine să utilizeze din ce în ce mai mult transportul public. Ca orice nouă investiție, aceasta trebuie păstrată, ea fiind un bun al tuturor utilizatorilor. Pe lângă îmbunătățirea confortului și a calității serviciului de transport, noile tramvaie contribuie la eficientizarea STB SA, ceea ce duce la posibilitatea a noi investiții benefice călătorilor ”, a declarat Adrian Criț, Director General STB SA.

Primele 15 tramvaie Imperio circulă de astăzi pe linia 41. Fiecare tramvai are câte un controlor dedicat, responsabil pe partea de informare şi de monitorizare a activităţilor pe parcursul întregii zile.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a făcut o scurtă călătorie cu unul dintre cele 15 tramvaie noi ce au fost puse în circulaţie, sâmbătă, pe linia 41 din Bucureşti.

„Este un moment de bucurie pentru Bucureşti, primele 15 din cele 100 de tramvaie pe care le avem contractate cu Astra Arad. În afară de cele 100 de tramvaie, mai avem în ultima fază a achiziţiei 100 de autobuze electrice, bani europeni, ca tramvaiele, 100 de troleibuze, bani din fondul de mediu. De asemenea, o să lansăm curând achiziţia pentru 22 de troleibuze, pentru care ne-a fost acceptată finanţare prin PNRR şi, de asemenea, am mai depus şi solicitări, dar suntem în competiţie cu alte localităţi, pentru alte 44 de alte tramvaie şi solicitare de finanţare pentru 150 de alte autobuze”, a afirmat Nicuşor Dan.

Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
Câți bani scot din buzunare pofticioșii pentru primele cireșe. „E un moft ăsta. O jumătate de kilogram probabil că mi-aș permite”
Câți bani scot din buzunare pofticioșii pentru primele cireșe. „E un moft ăsta. O jumătate de kilogram probabil că mi-aș permite”
Pe unele tarabe din piețe se vând acum și cireșe, iar un kilogram se vinde cu 150 de lei. Fructele sunt aduse din Turcia și Grecia, iar comercianții spun că, de fapt, prețul de...
#Tramvaie Imperio Bucuresti, #tramvai defect, #Primaria Capitalei, #NIcusor Dan , #infrastructura