Momentul când un tramvai pleacă din stație în timp ce călătorii încercau să urce un cărucior cu un copil VIDEO

Vineri, 06 Mai 2022, ora 10:31 2736 citiri
Un nou incident a avut loc joi, 5 mai, cu un tramvai în București FOTO Facebook/ Esti din Sectorul 5, daca

Un nou incident a avut loc joi, 5 mai, cu un tramvai în București.

Mijlocul de transport în comun a plecat din stație în timp ce două persoane încercau să urce cu un cărucior cu copil. Incidentul a avut loc pe Calea Rahovei, în Sectorul 5.

„Ora 19, Calea Rahovei. Tramvaiul pleacă din stație în timp ce 2 cetățeni încercau să urce pe ușa din spate un cărucior cu copil. Aceștia au fost târâți până când a oprit tramvaiul. Ce a urmat după, Dumnezeu cu mila”, se arată într-o postare dintr-un grup de Facebook.

În urmă cu câteva zile, un tramvai a fost filmat în timp ce intră în plin în mai multe mașini, într-o intersecție din București.

Un accident provocat de un tramvai a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei, pe 30 aprilie.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 14:00, conducătorul unui tramvai, în vârstă de 46 de ani, care se deplasa pe Bd. Timișoara, la intersecție cu Str. Valea Oltului a intrat în coliziune cu trei autovehicule.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a transmis marți seară, 3 mai, că bărbatul care conducea tramvaiul implicat în accidentul din data de 30 aprilie, de pe B-dul Timişoara/str. Valea Oltului este cercetat disciplinar, iar până la luarea unei decizii nu va mai fi repartizat pe traseu.

”Ca urmare a evenimentului de circulaţie din data de 30.04.2022, ora 14:00, de pe B-dul Timişoara/str. Valea Oltului, când un tramvai din linia 25 a tamponat un autoturism aflat pe calea de rulare, în urma impactului acesta ricoşând în alte autoturisme, luând în considerare imaginile înregistrate şi difuzate în spaţiul public, facem următoarele precizări:

Toate vehiculele STB aflate în circulaţie îndeplinesc condiţiile tehnice şi de siguranţă şi în acest sens menţionăm că tramvaiul tip V3A-M, implicat în accident, a fost verificat de către echipa de întreţinere a depoului, înainte de a ieşi în traseu, constatându-se că acesta corespunde din punct de vedere tehnic, toate sistemele de frânare (frâna de staţionare, frâna electrică de serviciu, frâna de urgenţă cu patina electromagnetică şi frâna cu solenoid) fiind în parametri normali de funcţionare.

De asemenea, având în vedere incidentul respectiv, vă informăm că la nivelul Societăţii s-a declanşat o anchetă internă, pentru stabilirea vinovăţiei conducătorului de vehicul implicat în accident, acesta fiind cercetat disciplinar în conformitate cu Regulamentul Intern al STB SA. Precizăm că până la luarea unei decizii de către Poliţia Rutieră, respectiv până la definitivarea cercetării disciplinare, în conformitate cu Regulamentul Intern STB SA, manipulantul nu va mai fi repartizat pe traseu”, se arată în comunicat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News