Traian Ungureanu: Ponta trebuie sa conduca un Aro, de la "aroganta 4x4"

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 19:30
2627 citiri
Traian Ungureanu: Ponta trebuie sa conduca un Aro, de la "aroganta 4x4"
Foto: B1 Tv

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat ca prim-ministrul Victor Ponta ar trebui sa foloseasca un Aro, de la "aroganta 4x4", refererindu-se la masina hibrid in valoare de 100.000 de euro, recent achizitionata pentru premier.

"Premierul da impresia ca foloseste un Aro de la 'aroganta', aroganta 4x4. Dincolo de consumul de benzina, problema e consumul de bun-simt al premierului, care atinge 100%", a spus Ungureanu, intr-o conferinta de presa, miercuri.

Acesta este de parere ca este "inadmisibil" ca un prim-ministru al Romaniei sa foloseasca oficial o masina provenita din surse private si ca Ponta "creeaza impresia unui premier venit la Palatul Victoria pentru privilegii".

Democrat liberalul a criticat si faptul ca masina hibrid achizitionata pentru prim-ministru, un autoturism Mercedes in valoare de 100.000 de euro, consuma de cateva ori mai mult decat o Dacie si ca astfel nu poate fi vorba de vreo economie.

Traian Ungureanu a sustinut ca firma care ii sponsorizeaza raliurile premierului Ponta si cea care i-a sponsorizat masina hibrid este aceeasi, amintind ca, in 2008, presedintele PSD a primit o alta masina "gratuit", de la o firma a candidatului USL pentru Primaria Sectorului 3, Robert Negoita.

Victor Ponta are masina ecologica in valoare de 100.000 de euro

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, are o masina hibrid ecologica in valoare de 100.000 de euro. Masina este una prietenoasa cu mediul, fiind un automobil hibrid ecologic. Autoturismul poate atinge o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, consumul mixt fiind de cel mult opt litri la suta de kilometri.

Masina luxoasa este securizata de Serviciul de Protectie si Paza, potrivit sursei citate.

Prim-ministrul Ponta a declarat, la inceputul mandatului, ca Guvernul va impune ca toate institutiile statului sa nu mai poata cumpara masini cu multi cai putere, care sunt poluante, reorientandu-se in schimb spre cele hibrid, ecologice si mai prietenoase cu mediul.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Traian Ungureranu masina Ponta, #Traian Ungureanu declaratii hibrid Ponta, #Ponta masina hibrid, #Ponta masina eco, #Ponta premier eco, #Ponta masina ecologica, #Ponta anti poluare , #PDL