Traian Ungureanu: Ponta s-a intors impotriva romanilor

Joi, 28 Iunie 2012, ora 23:24
2488 citiri
Traian Ungureanu: Ponta s-a intors impotriva romanilor
Foto: B1TV

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat joi ca PDL lanseaza un apel catre toate partidele democratice, inclusiv PNL si PSD sa se delimiteze de Victor Ponta si de atacul lui impotriva democratiei, cerandu-i primului ministru sa demisioneze alaturi de Guvernul sau "de nesatui".

"PDL lanseaza un apel catre toate partidele democratice si catre societatea civila. Cu totii trebuie sa se trezeasca, de la UDMR la UNPR, de la PNL cu liberalii lui adevarati, pana chiar la oamenii care mai au capul la ei in PSD. Toti trebuie sa se delimiteze de Victor Ponta si de atacul impotriva democratiei", a spus el.

Democrat-liberalul a precizat ca romanii nu trebuie sa fie pesimisti, deoarece tara a mai trecut prin asemenea momente, iar libertatea a mai fost recucerita.

"Nu trebuie sa fim pesimisti. Romania a mai trecut prin asemenea clipe, libertatea a mai fost recucerita de romani si trebuie acum aparata din nou. Cei ce n-au cunoscut tirania comunista vor primi botezul focului acum, cand libertatea trebuie aparata de un nou abuz. Asadar PDL porneste lupta impreuna cu toti aparatorii adevarului si ai dreptatii de dreapta, de stanga sau fara culoare politica. Avem acelasi interes si aceeasi tara de aparat", a sustinut Ungureanu.

El a mai spus ca Romania se afla in fata celui mai grav pericol pentru democratie de la comunism incoace, precizand ca Victor Ponta trebuie sa demisioneze alaturi de guvernul sau :de nesatui".

"Ne aflam in fata celui mai grav pericol pentru democratie si libertate in Romania de la comunism incoace. Iar societatea romaneasca se afla in fata celui mai mare test de la comunism incoace. Victor Ponta trebuie sa demisioneze odata cu Guvernul de nesatui si dusmani ai libertatii pe care-l conduce. Pentru ca, din functia de prim-ministru, Victor Ponta s-a intors impotriva romanilor si a libertatii lor", a mentionat pedelistul.

"Da, sigur, lumea a spus acum doua luni la instalarea Guvernului Ponta: sa le dam o sansa. Normal, dar lumea nu a spus sa le dam sansa sa ne lege pe toti, sa fure tot si sa transforme statul intr-o jucarie. Statul roman nu poate fi membru USL, domnule Ponta", a afirmat el.

Traian Ungureanu a adaugat ca "Victor Ponta a declarat razboi legii si democratiei in Romania".

El a mentionat ca Victor Ponta a intors spatele unei decizii a CCR, lucru pe care nu l-a mai facut nici un sef de guvern in ultimii 22 de ani de democratie. "Ieri primul ministru Ponta a intors spatele unei decizii a CCR care nu facea altceva decat sa constate ce scrie in Constitutie. Decizia Curtii nu poate fi ascunsa, incalcata sau ignorata. Nici un sef de guvern nu a facut asta in 22 de ani de democratie. A facut-o Victor Ponta", a acuzat europarlamentarul PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Traian Ungureanu PDL europarlamentar, #Victor Ponta democratie guvern , #PDL