Traian Ungureanu: PDL isi doreste unificarea dreptei, nu "udrificarea" ei

Duminica, 18 Mai 2014, ora 08:09 3183 citiri

PDL isi doreste unificarea dreptei, nu "udrificarea" ei, a declarat sambata democrat-liberalul Traian Ungureanu, candidat la europarlamentare, care a ironizat o posibila candidatura la Presedintia Romaniei a Elenei Udrea.

"Romania are nevoie de Elena Udrea presedinte atat cat are nevoie un marinar de parasuta", a spus Traian Ungureanu, sambata, la Bacau, cu ocazia unei adunari electorale organizate de filiala judeteana a PDL.

Sala a reactionat scandand impotriva sustinerii unei asemenea candidaturi. "Asa-zisii nostri prieteni politici au lansat zvonul ca ne vom reintalni dupa alegerile europarlamentare. (...) Mesajul meu este: da, ne reintalnim cu Udrea si la gara. Da, dorim unificarea dreptei, nu udrificarea dreptei", a precizat Traian Ungureanu.

La randul sau, secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, a sustinut faptul ca PDL a avut "o participare mai numeroasa decat a Elenei Udrea, chiar in fieful acesteia, municipiile Roman si Piatra Neamt", la actiunile din actuala campanie electorala.

"Daca si in aceste zone ce pareau inexpugnabile stam mai bine, atunci, in mod cert, vom avea un cuvant foarte important in constituirea unei drepte romanesti puternice", a aratat acesta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News