Traian Ungureanu: Patria e in pericol!

Marti, 03 Iulie 2012, ora 20:36
4140 citiri
Traian Ungureanu: Patria e in pericol!
Foto: evz.ro

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu este de parere ca "patria este in pericol", in urma evenimentelor de marti din Parlamentul Romaniei.

Intr-o postare cu titlul "Patria in pericol!", Traian Ungureanu scrie pe blogul sau care sunt principalele evenimente ale zilei de 3 iulie, din Parlament.

Democrat-liberalul afirma ca "USL, Victor Ponta si Crin Antonescu au declansat lovitura de stat, transformind Parlamentul intr-un comando de soc".

"Ordinea legala in Romania a incetat. O tara in care Guvernul refuza aplicarea legilor e scoasa din lumea democratica. Cetatenii romani sunt impiedicati de Guvernul USL sa isi exercite drepturile.

Romania isi construieste societatea civila. Victor Ponta si Crin Antonescu deschid calea spre razboi civil. Dorinta lor e sa fure statul. Asa ceva nu se poate face prin lege. Asa ceva se poate numai prin forta", a notat Traian Ungureanu pe blog.

Cetatenii Romaniei sunt sub atac, trebuie sa isi apare tara!

Europarlamentarul afirma ca, "din acest moment, cetatenii romani si toate organizatiile pro-democratice sint sub atac".

"In curind, multi ar putea fi destituiti, dizolvati, arestati. Romanii si Romania nu vor permite abolirea democratiei. In numele lor si in numele copiilor lor care trebuie sa traiasca in democratie acasa, nu sa o caute in alta tara.

Tot ce am cucerit ca romani si ca membri ai Uniunii Europene e in pericol. Pierderea libertatii nu e doar pierderea legilor si a normelor. Odata cu legile se duce dreptul de a-ti castiga traiul prin munca si ramine doar dreptul de a te supune intereselor sau ordinelor USL", mai declara democrat-liberalul.

Traian Ungureanu incheie postare cu un indemn catre romani, despre care scrie ca "trebuie sa isi apere tara folosind toate mijloacele umane si democratice".

Vino la miting daca vrei sa nu ajungi sclavul lui Ponta!

Europarlamentarul PDL posteaza mesajul si pe pagina sa de Facebook, in care ii invita pe cei care nu doresc sa participe la "interesele sau ordinele USL", sa vina la mitingul organizat de PDL, joi, de la ora 18:00, in Piata Revolutiei.

"Vino la miting joi daca vrei sa nu ajungi sclavul lui Ponta!", incheie Traian Ungureanu.

Revolutie in Parlament: Blaga si Anastase-revocati, Ambasada SUA, ingrijorata

Parlamentul s-a reunit marti in sesiune extraordinara pentru a asculta raportul privind participarea lui Victor Ponta la Consiliul European. USL s-a folosit de acest prilej pentru a revoca presedintii celor doua Camere si pe Avocatul Poporului.

USL a convocat sedinte de urgenta ale Birourilor Permanente ale celor doua camere si a decis rapid alte doua sesiuni extraordinare, in aceasta seara, in care Vasile Blaga va fi inlocuit cu Crin Antonescu si Roberta Anastase cu Valeriu Zgonea. Deciziile au aparut deja in Monitorul Oficial, trecut recent in subordinea Guvernului.

Liderii PDL au afirmat ca asistam la o lovitura de stat data de USL si ca Ponta si Antonescu "au declansat Jihadul impotriva Romaniei democratice". Curtea Constitutionala s-a reunit de urgenta si a decis sesizarea institutiilor europene, iar Ambasada SUA si-a exprimat intr-un comunicat de presa ingrijorarea.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Traian Ungureanu patrie pericol, #Traian Ungureanu declaratii USL, #USL revocare Vasile Blaga, #USL revocare Roberta Anastase, #Traian Ungureanu apel romani , #PDL