Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Traian Ungureanu: Noi nu ne facem scut impotriva justitiei

Duminica, 11 Noiembrie 2012, ora 14:51
1350 citiri
Traian Ungureanu: Noi nu ne facem scut impotriva justitiei
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PDL si ARD "nu iau apararea membrilor sai impotriva justitiei", prin urmare, daca va fi solicitata ridicarea imunitatii deputatului Alin Trasculescu, parlamentarii PDL vor fi prezenti la sedinta de Plen.

"Daca va exista o cerere in acest sens, parlamentarii PDL vor fi prezenti pentru a inlesni actul de justitie. PDL si ARD nu sunt USL. Noi nu ne facem scut impotriva justitiei. (...) ARD nu ia apararea membrilor sai in fata justitiei. Aceasta particularitate apartine USL", a declarat Traian Razvan Ungureanu.

Deputatul PDL Alin Trasculescu a fost retinut, sambata seara, dupa ce a fost prins in flagrant de politisti in timp ce lua mita de la un om de afaceri.

Deputat PDL, prins in timp ce lua mita - a fost retinut iar DNA a inceput urmarirea penala

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca a primit din partea Ministerului Justitiei solicitarea pentru ridicarea imunitatii in cazul deputatului PDL Alin Trasculescu.

Intrebat daca deputatii PDL vor vota pentru ridicarea imunitatii colegului lor de partid, Ungureanu a raspuns ca "de principiu, da".

"Daca va exista o cerere de ridicare a imunitatii, parlamentarii PDL vor participa la Plen si in prinicipiu se vor pronunta pentru ridicarea imunitatii, dar asteptam sa avem mai multe informatii legat de acest caz", a aratat liderul PDL.

El a precizat ca nu doreste sa faca "speculatii" cu privire la deputatul Alin Trasculescu, intrucat nu stie deocamdata decat informatiile aparute in mass-media si considera ca "e foarte oportun sa asteptam decizia justitiei".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#PDL vot imunitate Alin Trasculescu, #PDL ridicare imunitate Alin Trasculescu, #ridicare imunitate Alin Trasculescu, #deputat PDL flagrant mita, #reactii deputat PDL mita , #PDL