Traian Ungureanu: Ii ofer lui Paleologu reducere 100% la cursuri de maturizare politica

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 18:55 2290 citiri

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, duminica, ca ii propune colegului sau de partid Theodor Paleologu "o reducere de 100% la cursuri de maturizare politica fara implanturi".

"Ca om de dreapta, domnul Paleologu intelege desigur valoarea concurentei. Dupa oferta generoasa prin care domnul Paleologu propune conducerii PDL o reducere de 30% la cursuri de formare intelectuala, vin cu o superoferta: ii ofer domnului Paleologu o reducere de 100% la cursuri de maturizare politica fara implanturi", a precizat Traian Ungureanu.

El a aratat ca "beneficiarul", adica Theodor Paleologu, are doar obligatia "de a prezenta cuponul la intrare si de a se abtine zece minute de la bancuri puerile".

De asemenea, Ungureanu mai spune despre Paleologu ca "daca tacea, filozof ramanea".

"Prima prelegere pleaca de la intrebarea filozofica: daca taceam ce si in ce ramaneam?", a mentionat Traian Ungureanu.

Deputatul PDL Theodor Paleologu afirma ca, in mod normal, liderii PDL vor respinge, luni, o propunere de excludere a sa formulata de Alin Popoviciu, precizand ca, in semn de bunavointa, ofera echipei Blaga 30% discount la cursurile sale de diplomatie, retorica, bune maniere si dezvoltare personala.

"Inteleg ca domnul Alin Popoviciu, care aduce prejudicii partidului prin fiecare aparitie in mass media, va propune in sedinta BPN de luni excluderea mea din PDL. In mod normal BPN, compus si din oameni cu scaun la cap, va respinge o asemenea aberatie. Eu sint un om pasnic, docil, cooperant. Nu caut cu tot dinadinsul sa fiu dat afara din partid.

Propun, asadar, ca dovada de bunavointa, un discount de 30% pentru membrii echipei Blaga la oricare dintre cursurile mele. Avem cursuri de retorica, de diplomatie, de protocol si bune maniere, de etica politica, de psihologie si dezvoltare personala. Utilitatea lor mi se pare evidenta pentru orice persoana publica", afirma Paleologu.

Vicepresedintele PDL Alin Popoviciu declara, marti, ca va propune in sedinta din 3 iunie a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu si Daniel Funeriu, pe motiv ca nu vede de ce trebuie tinuti in partid oameni care ataca in fiecare zi PDL.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, spunea, joi, ca exista "colegi din partid" care ataca PDL folosind "aceeasi retorica la fel ca USL", adaugand ca aceste cazuri vor fi discutate in structurile formatiunii, insa nu a dorit sa spuna numele celor care vor fi in discutie sau posibilele sanctiuni.

Vicepresedintele PDL Alin Popoviciu declara, marti, ca va propune in sedinta din 3 iunie a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu si Daniel Funeriu, pe motiv ca nu vede de ce trebuie tinuti in partid oameni care ataca in fiecare zi PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News