Traian Ungureanu catre Preda: Daca nu te mai simti reprezentat de partid, trebuie sa pleci!

Marti, 07 Mai 2013, ora 20:18
3066 citiri
Traian Ungureanu catre Preda: Daca nu te mai simti reprezentat de partid, trebuie sa pleci!
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, marti, ca are un mesaj pentru Cristian Preda, care a creat "o imagine nemeritata" a partidului: "Daca nu te mai simti reprezentat de un partid, atunci trebuie pur si simplu sa pleci!".

"Cristi Preda vorbeste despre autosuspendare. Mi se pare o pozitie ambigua si lipsita de curaj. Pentru mine, in politica este simplu cand este vorba de optiuni curajoase: daca nu te mai simti reprezentat de un partid, atunci trebuie pur si simplu sa pleci. Acesta este mesajul meu pentru Cristi Preda", a spus Traian Ungureanu.

Cristian Preda: PDL nu functioneaza. Conducerea incalca statutul

Ungureanu a spus ca Preda "a demonstrat, pana acum, ca este o vedeta de blog", "ocupat mai degraba cu productia de stiri si mai putin cu productia de idei politice".

"Cristi Preda a subliniat indelung importanta criteriului etic in politica. Daca este sa vorbim despre etica si onestitate fata de partidul in care a intrat, apare si problema productiei. Pana acum, Cristi Preda a demonstrat limpede ca poate deveni o vedeta de blog, dar asta inseamna ca el s-a ocupat mai degraba de productia de stiri si mai putin cu productia de idei politice", a spus Ungureanu.

Cristian Preda cere PDL sa nu-i mai "intretina narcisismul" lui Antonescu

El crede ca Preda, dupa ce a fost ales europarlamentar PDL, a avut pozitia unui jurnalist care comenteaza "de afara" partidul.

"Mi se pare de neinteles pozitia in care Cristi Preda s-a asezat imediat dupa ce a fost ales parlamentar european. Nu exista deosebiri notabile intre pozitia adoptata de Cristi Preda si pozitia unui jurnalist care comenteaza de afara. Pe drumul asta, Cristi Preda poate deveni principala forta de opozitie la PDL, iar asta il pune in situatia de a face servicii stangii, si nu dreptei", a adaugat Traian Ungureanu.

Traian Ungureanu crede ca Preda a creat o imagine "nemeritata" a PDL.

"Cristi Preda a creat pentru PDL o imagine nemeritata, mai ales ca a facut-o comentand ca editorialist, desi putea sa indrepte ce credea el ca trebuie indreptat in interiorul partidului in care a functionat ca prim-vicepresedinte", a opinat Traian Ungureanu.

Cristian Preda: Iau in calcul autosuspendarea din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, marti, la RFI ca ia in considerare autosuspendarea din PDL, el spunand ca este "stupefiat" si "foarte nemultumit" de situatia din partid.

Preda critica intre altele faptul ca formatiunea nu are inca un Guvern din umbra. In plus, faptul ca lui Mihai Razvan Ungureanu nu i se va permite sa participe la cursa interna din PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintie este "o alegere strategica dezastruoasa", in opinia eurodeputatului.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Traian Ungureanu PDL, #Traian Ungureanu Cristian Preda, #Cristian Preda autosuspendare PDL , #PDL