PDL, despre candidatul "proxenet" al USL si "aroganta turbo" a premierului

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 14:27
4293 citiri
PDL, despre candidatul "proxenet" al USL si "aroganta turbo" a premierului
Foto: B1TV

PDL critica "huliganismul electoral" de care da dovada USL in Capitala, sondajele "mincinoase" lansate pe televiziuni si campania "abjecta, de tip mafiot" dusa de candidatul USL la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita.

Intr-o conferinta de presa tinuta miercuri la sediul PDL, Traian Ungureanu si Adriean Videanu au reclamat faptul ca in sectorul 1 alegatorii sunt sunati si dezinformati cum ca Elena Udrea le-ar cere sa voteze PDL pentru binele facut pana acum, in timp ce USL prezinta pe televiziuni un val de sondaje "aberante, false" in care ar avea "avantaje astronomice".

"Acesta e huliganism electoral", a punctat Traian Ungureanu, cerandu-i ministrului Justitiei, Titus Corlatean, sa ia masuri pentru stoparea dezinformarii.

Alegeri Locale 2012

Alegeri Bucuresti 2012

Ponta, pe afis cu un candidat cu averea pusa sub sechestru

Europarlamentarul PDL l-a criticat pe premierul Ponta pentru faptul ca "nu ezita sa apara pe acelasi afis cu un candidat care are datorii 45 de milioane de euro la stat si avere pusa sub sechestru de ANAF", respectiv Robert Negoita.

La randul sau, Adriean Videanu l-a criticat pe candidatul USL la sectorul 3 ca a transformat campania electorala in "cea mai abjecta campanie", folosind "toate metodele de tip mafiot, interlop", cum ar fi "plimbatul pensionarilor pe la cantina Palatului Parlamentului si la hotelul RIN".

Supravegherea contracandidatului 24 de ore din 24

Videanu a dezvaluit si ca Robert Negoita, "acest individ numit proxenet de o parte a mass-media", ar fi initiat si supravegherea 24 de ore din 24 a contracandidatului sau, Liviu Negoita, primarul in functie si candidat al PDL.

"Lui Liviu Negoita i s-a spus ca e o ancheta jurnalistica", a precizat Videanu, aratandu-se neincrezator ca un asemenea demers ar putea apartine cu adevarat presei.

Nici Mercedesul primit gratis spre folosinta de catre Victor Ponta nu a fost uitat de democrat-liberali.

Ponta: Pe masina nepoluanta cu care circul nu am dat niciun leu

"Guvernul Ponta sa revina la realitate si la problemele romanilor, dar pentru asta Victor Ponta ar trebui sa coboare din Mercedesul pe care sustine ca l-a primit in folosinta de la compania fabricanta(...)

E prim-ministru al Romaniei, nu agent de reclama Mercedes. Un prim-ministru nu poate primi in folosinta bunuri doar pentru ca ii plac fitele cu masini de 100 000 de euro. Ce face e aroganta turbo", a comentat ironic europarlamentarul Traian Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Robert Negoita proxenet, #Ponta Mercedes, #Videanu Robert Negoita proxenet, #Liviu Negoita urmarit , #PDL