Igas ironizeaza USL: Dupa Geoana si Basescu, urmeaza Patriarhul?

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 19:18
1880 citiri
Igas ironizeaza USL: Dupa Geoana si Basescu, urmeaza Patriarhul?
Foto: Arhiva

Ministrul de Interne, Traian Igas, vicepresedinte al PDL, ironizeaza anuntul Opozitiei cum ca ar intentiona sa demareze o noua suspendare a presedintelui, spunand ca este o incercare penibila de depasi momentul in care s-au facut de ras incercand sa il inlocuiasca pe Mircea Geoana.

"Cei de la USL sunt intr-o continua incercare de a iesi in prim plan cu tot felul de idei nastrusnice. S-a vazut ce specialisti are Opozitia si ce solutii in afara Regulamentului au gasit ei pentru schimbarea lui Mircea Geoana din fruntea Senatului. Dupa ce s-au facut de ras cu tentativa de schimbare a celui de-al doilea om in stat, Ponta si Antonescu s-au gandit acum sa faca una si mai gogonata: sa-l suspende pe primul om in stat", declara Igas, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Vicepresedintele PDL comenteaza malitios ca nu ar trebui sa ne miram daca "in momentul in care vor realiza dimensiunea penibilului" tentativei de suspendare a lui Traian Basescu, liderii USL vor incerca sa ii inlocuiasca pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane sau pe Papa de la Roma.

"Fac apel la liderii USL sa-si ia in serios rolul lor politic, sa participe la procesul de legiferare si sa nu mai creeze blocaje artificiale aruncand cu fumigene in viata politica. In acest razboi dus doar la televizor, singurele victime sunt romanii, care asteapta de la politicieni sa-si faca treaba pentru care i-au trimis in Parlament", se arata in incheierea comunicatului remis presei de Traian Igas.

Victor Ponta si Crin Antonescu au declarat miercuri ca vor discuta serios in sedinta USL de luni demararea suspendarii presedintelui Traian Basescu, pe care il acuza ca ar fi pus presiune asupra Curtii Constitutionale atunci cand a afirmat ca nu exista bani pentru majorarea salariilor si pensiilor in 2012.

C.B.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#suspendare Basescu, #suspendare presedinte, #Traian Igas suspendare Basescu, #Igas USL suspendare , #ministru Interne