Reacția Elenei Udrea pentru cei care-l condamnă pe Traian Băsescu că a colaborat cu Securitatea: ”Mai ipocriților! Nu vă e rușine?”

Joi, 24 Martie 2022, ora 21:34
7899 citiri
Reacția Elenei Udrea pentru cei care-l condamnă pe Traian Băsescu că a colaborat cu Securitatea: ”Mai ipocriților! Nu vă e rușine?”
Elena Udrea FOTO / Facebook Elena Udrea

Elena Udrea a reacționat pe Facebook în cursul zilei de joi, 24 martie, în legătură cu criticile aduse lui Traian Băsescu, după ce a fost declarat colaborator al Securității comuniste sub formă de poliție politică.

Udrea a scris pe Facebook că decizia Înalții Curți de Casație și Justiție privind colaborarea cu fosta Securitate a lui Băsescu nu schimbă cu ”nimic” soarta țării, dar nici ”performanțele sau erorile făcute de Traian Băsescu că președinte, primar sau ministru”.

În opinia fostului ministru, dacă hotărârea ÎCCJ ar fi fost dată în 2004 nu ar fi schuimbat traiectoria politică a lui Băsescu.

”Dacă am fi aflat înainte de votul din decembrie 2004, care l-a făcut Președinte, că Traian Băsescu, despre care toți adversarii politici spuneau atunci că nu ar fi putut avea carieră profesională fabuloasă în marina comercială fără sprijin de la regimul comunist, a povestit în scris de două ori, despre ce au făcut niște colegi ai lui în vacanțele de liceeni la un liceu militar!!!!, am fi votat cu Năstase?????????????????

Eu sigur nu!”, scrie Elena Udrea.

A doua parte a mesajului Elenei Udrea are un ton virulent:

”Mai ipocriților! Nu vă e rușine că pupați azi în fund pe toți turnătorii la “”Nouă Securitate”, îi lingeți și îi faceți eroi pe toți lașii și toate scursurile care s-au îmbogățit prin afaceri cu statul și apoi s-au pus la dispoziția “statului de drept” de azi, cu turnătorii ordinare cu care au aruncat oamenii în pușcării și au distrus vieți și cariere?

Un “stat de drept” mai prost, mai incompetent, mai rău, mai nociv că Securitatea lui Ceaușescu, dar va pute că Traian Băsescu, liceean fiind la un liceu cu profil militar, în anul 1973!!!!!, (când tot poporul nici nu îndrăznea să gândească împotriva Sistemului), ar fi povestit aventurile de vacanță ale unor colegi cu turiste poloneze???

Nu vă e rușine??? Mai ales vouă, nemernicilor, care ați ajuns să va citească alții rahaturile de pe paginile de Facebook, crezându-vă niște lumini, doar pentru că “turnătorul” Băsescu v-a făcut “cineva”?

Marș înapoi în groapă de gunoi moral a societății, unde vă e locul și de unde nimeni nu o să va mai ridice a două oară!”.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv, miercuri, 23 martie, că fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă.

Decizia magistraţilor este definitivă. În urma acestei decizii, Băsescu ar urma să-şi piardă beneficiile care decurg din calitatea de fost preşedinte

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Simona Halep și lipsa ciudată de reacție. Ce-a preferat să facă fosta lideră mondială FOTO
Simona Halep și lipsa ciudată de reacție. Ce-a preferat să facă fosta lideră mondială FOTO
Simona Halep a ratat meciul pe care echipa României l-a susținut la finalul săptămânii trecute cu Ucraina, în competiţia Billie Jean King Cup. Tricolorele s-au calificat miraculos la turneul...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Traian Basescu, #Elena Udrea, #Securitate, #colaborator, #colaboratori Securitate, #reactie , #Elena Udrea