Ministrul Energiei nu va fi schimbat

Vineri, 03 Martie 2017, ora 16:53 4140 citiri
Foto: Facebook/Toma Petcu

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca nu se pune problema revocarii ministrului Energiei, Toma Petcu, in conditiile in care acesta se simte "din ce in ce mai bine".

Chestionat daca s-a discutat in sedinta coalitiei de guvernare despre situatia ministrului Toma Petcu, in conditiile in care au existat informatii potrivit carora Liviu Dragnea ar dori revocarea acestuia, Daniel Consttantin a spus ca nu s-a pus niciodata problema schimbarii lui Petcu.

"Am vazut un interes crescut al presei pe acest subiect. In primul rand, vreau sa va spun ca domnul Toma Petcu se simte din ce in ce mai bine si ne bucuram pentru acest lucru. A fost deja prezent la sedinta de guvern, este de doua saptamani alaturi de colegii din Ministerul Energiei si lucrurile merg bine. Sa speram ca vor merge bine in continuare. Nu s-a pus problema si nu se pune problema revocarii domnului ministru Petcu", a afirmat Daniel Constantin.

Diverse surse din media sustineau de cateva zile ca in sedinta coalitiei de azi se va decide cine va prelua functia de ministru al Energei, Toma Petcu urmand a fi schimbat din cauza problemelor de sanatate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News