Care e legătura din Tom Cruise și fosta campioană de la Wimbledon, Marion Bartoli

Joi, 06 Iulie 2023, ora 13:43
2436 citiri
Care e legătura din Tom Cruise și fosta campioană de la Wimbledon, Marion Bartoli
Tom Cruise FOTO facebook

Cu o săptămână înainte de lansarea filmului „Misiune: Imposibilă 7”, Tom Cruise a vorbit cu jucătoarea de tenis Marion Bartoli despre pregătirea sa fizică pentru filme.

În urmă cu exact 10 ani, Marion Bartoli câştiga turneul de la Wimbledon. Pentru a marca această victorie, o emisiune specială, "Bartoli Time", va fi difuzată pe RMC joi, de la 18.00. Aceasta cuprinde un interviu acordat fostei jucătoare franceze de tenis starului Tom Cruise.

În film, actorul realizează el însuşi câteva cascadorii incredibile. Iar pentru a face acest lucru, a trebuit să se antreneze. O pregătire strictă, regulată, similară cu cea a sportivilor de top.

„Trebuie să te antrenezi iar şi iar. Iar când nu te mai poţi antrena, te antrenezi şi mai mult. De fapt, m-am uitat la modul în care vă antrenaţi voi, sportivii. Ce ar face sportivii în locul meu? Pentru că, cu toată această muncă, nu am avut prea mult timp să mă recuperez. Aşa că am lucrat în mod special la cum să-mi conserv corpul, cum să-mi optimizez antrenamentul, astfel încât să pot gestiona şi să suport tensiunea", i-a explicat el lui Marion Bartoli.

Tom Cruise pilotează elicoptere, avioane cu reacţie, şi, mai ales, face paraşutism de ani de zile. Acestea sunt pasiuni, dar au sfârşit prin a fi utile şi complementare muncii sale.

„În timp ce făceam filme, mi-am dat seama că trupul meu este o unealtă. Aşa că trebuie să îl antrenezi. Întotdeauna am visat să fac lucrurile pe care le fac acum. Să zbor cu avioanele, să călătoresc prin lume, să fac paraşutism, să mă îmbrac în wingsuit... Să învăţ toate aceste lucruri şi să spun poveşti despre ele. Când te uiţi la un atlet, există un nivel de abilitate artistică. Pentru mine, evoluţia artei constă în stăpânirea abilităţilor. De fapt, este o sursă de inspiraţie să priveşti un atlet”, spune el.

Marion Bartoli, care este obişnuită să fie înconjurată de sportivi de top, şi-a exprimat surprinderea. „Ai 61 de ani, dar arăţi ca la 20 de ani. Mă uitam la filmul tău şi aveam impresia că urmăresc o alergare de sprinter, felul în care stăteai drept, intensitatea cursei”, explică ea.

„În cele din urmă, pentru a fi sportiv, ca şi pentru a fi actor, ai nevoie de antrenament şi de rigoare, aşa cum au demonstrat Marion Bartoli şi Tom Cruise.

Prima adversară a FCSB-ului în drumul spre Liga Campionilor
Prima adversară a FCSB-ului în drumul spre Liga Campionilor
FCSB a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, sâmbătă seara, 27 aprilie, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 2-1 (1-0), pe Arena Naţională din Capitală, în...
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Echipa de fotbal FCSB a întâlnit formaţia Farul Constanţa, sâmbătă, pe Arena Naţională, într-o partidă care a pus capăt luptei pentru titlu în Superliga. Cu 46 de puncte în...
#Tom Cruise, #Marion Bartoli, #wimbledon, #antrenament, #campioana , #stiri tenis