Divorțul anului în sport. Primele cuvinte ale fotbalistului celebru: ”Deci asta fac profesioniştii”

Marti, 01 Noiembrie 2022, ora 20:43
4221 citiri
Divorțul anului în sport. Primele cuvinte ale fotbalistului celebru: ”Deci asta fac profesioniştii”
Tom Brady și Gisele Bundchen

Jucătorul de fotbal american Tom Brady a vorbit public pentru prima dată de la confirmarea divorţului său de Gisele Bündchen, notează The Guardian.

„Cred că există o mulţime de profesionişti în viaţă care trec prin lucruri cu care se confruntă la serviciu şi cu care se confruntă acasă”, a spus Brady la podcastul Let’s Go!

„Şi, evident, vestea bună este că este o situaţie foarte amiabilă şi sunt foarte concentrat pe două lucruri: să am grijă de familia mea şi, cu siguranţă, de copiii mei şi, în al doilea rând, să fac cea mai bună treabă pe care o pot pentru a câştiga meciuri de fotbal. 4

Deci asta fac profesioniştii. Te concentrezi la locul de muncă când este timpul să lucrezi, iar apoi, când ajungi acasă, te concentrezi pe priorităţile care sunt acasă. Şi tot ce poţi face este asta şi asta voi continua să fac atâta timp cât voi lucra, atâta timp cât voi fi tată”, a spus el.

Campion de şapte ori în Super Bowl, Brady are doi copii cu Bundchen, precum şi un fiu cu actriţa Bridget Moynahan. El a spus că paternitatea este una dintre priorităţile lui.

„Am părinţi incredibili care m-au învăţat întotdeauna modul corect de a face lucrurile”, a spus el.

„Şi vreau să fiu un tată grozav pentru copiii mei şi să încerc mereu să fac lucrurile în mod corect. Şi pentru a face faţă lucrurilor care sunt în viaţa ta, care au provocări - vrei să le faci în cel mai bun mod posibil. Aşa că vreau să fiu mereu capabil să ţin capul sus pe teren şi în afara terenului şi voi încerca să continui să fac asta atâta timp cât voi fi aici”, a completat americanul

Starul din NFL Tom Brady şi supermodelul Gisele Bundchen au divorţat, săptămâna trecută, punând astfel capăt unei căsnicii de 13 ani.

Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, şi Gisele Bundchen (42 de ani) erau căsătoriţi din februarie 2009 şi au împreună doi copii: Benjamin Rein (născut în decembrie 2009) şi Vivian Lake (născută în decembrie 2012). Brady mai are un fiu, John (născut în 2007), din relaţia cu Bridget Moynahan.

Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#Tom Brady, #Gisele Bundchen, #divort, #sport , #stiri din sport