Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Corlatean: Avem confirmari ca parlamentari ai Puterii vor vota motiunea de cenzura

Marti, 17 Aprilie 2012, ora 10:36
2896 citiri
Corlatean: Avem confirmari ca parlamentari ai Puterii vor vota motiunea de cenzura
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD, Titus Corlatean, sustine ca mai multi parlamentari i ai Puterii au semnat textul motiunii de cenzura si o vor vota.

Corlatean a declarat, la RFI Romania, ca USL are semnale ca senatori si deputati din arcul guvernamental "se vor ridica si vor merge la vot". Opozitia ar urma sa depuna saptamana aceasta in Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Intrebat daca are semnale ca unii parlamentari ai Puterii vor vota motiunea de cenzura a USL, Titus Corlatean a spus ca "avem nu doar semnale, ci avem confirmari. In primul rand, confirmari prin faptul ca atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat sunt parlamentari ai Puterii, care au semnat textul motiunii de cenzura si care sustin adoptarea motiunii de cenzura impotriva actualului Guvern".

Titus Corlatean a adaugat ca USL are "semnale ca sunt si alti parlamentari interesati sa sustina motiunea de cenzura fie prin semnatura urmata de vot, fie direct in ziua votului si ca o parte dintre ei nu vor mai accepta sa stea legati de bancile Parlamentului, asa cum a procedat PDL-ul si arcul majoritar anterior, la alte motiuni de cenzura. Altfel spus, se vor ridica si vor merge la vot".

In opinia lui Titus Corlatean, "este un gest pana la urma firesc intr-o Romanie extrem-extrem de agitata, intr-un an foarte complicat in continuare, un an in care pe de o parte guvernantii ne-au spus la inceputul anului ca trebuie pastrat un anumit echilibru bugetar, o anumita rigoare, o anumita disciplina si pe de alta parte, aceeasi Putere acum, in prag de alegeri arunca cu bani in stanga si-n dreapta".

Motiunea de cenzura a USL ar urma sa vizeze infiintarea unei linii maghiare la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, situatia privatizarilor si acordarea de fonduri publice catre primariile actualei Puteri.

Citeste mai multe despre Corlatean: Avem confirmari ca parlamentari ai Puterii vor vota motiunea de cenzura pe RFI Romania.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Corlatean motiune votata Putere, #motiune USL UMF Mures, #motiune Guvern Ungureanu , #PSD