Gheorghe Tinel: Ne predam USL- ului? De ce il acuza deputatul pe Blaga

Joi, 07 Martie 2013, ora 20:21 4182 citiri
Foto: Camera Deputatilor

Deputatul PDL Gheorghe Tinel a declarat, joi, ca s-ar fi asteptat ca dupa plecarea de miercuri a lui Mihai Stanisoara, Vasile Blaga sa iasa si sa anunte ca este un caz izolat si ca partidul ramane puternic.

"Din pacate, conducerea partidului nu este numai aroganta, cat este rupta de realitatile PDL. (...) Apare acel sentiment de neincredere, in care toata lumea sta si se-ntreaba: ce se intampla? cine mai pleaca? se rupe partidul? ne predam USL-ului?(...) M-as fi asteptat ca, dupa plecarea lui Mihai Stanisoara de ieri (miercuri - n.red.), Vasile Blaga sa iasa in fata partidului si sa dea doua mesaje", se arata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Tinel sustine ca presedintele PDL trebuia sa asigure membrii partidului ca acesta este un incident izolat.

"Cel mai important - ca avem de-a face cu un incident izolat, ca partidul ramane puternic si ca astfel de cazuri nu se vor repeta. Mesajul ar fi fost cu atat mai util cu cat domnul Blaga se prezinta drept 'unificatorul'. Al doilea mesaj ar trebui sa fie unul explicativ: de ce a plecat Stanisoara, ce a facut acesta in partid si care este planul pe mai departe", a spus Tinel Gheorghe.

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

Deputatul sustine ca faptul ca Blaga si-a continuat turneul de sustinere a motiunii arata ca actuala conducere a PDL nu are setate prioritatile.

"Parca totul este pus pe 'hold' pana in momentul in care trece Conventia. In ritmul acesta, nu m-ar surprinde sa mai apara dezertari din partid, cu atat mai mult cu cat actuala conducere pare dezinteresata de soarta PDL, fiind mai preocupata de propriile scaune", se mai arata in documentul citat.

Mihai Stanisoara, care ocupa functia de prim-vicepredinte al PDL, a anuntat miercuri ca trece la PNL

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News