Cine este cel mai bun antrenor de fotbal în 2021

Luni, 17 Ianuarie 2022, ora 21:24
1834 citiri
Cine este cel mai bun antrenor de fotbal în 2021
Thomas Tuchel și Lukaku. Foto: Facebook

Premiul The Best FIFA Men’s Coach (cel mai bun antrenor al anului) a fost câştigat de antrenorul echipei Chelsea, germanul Thomas Tuchel, care a reuşit să câştige Liga Campionilor cu gruparea engleză.

La premiul decernat la gala de la Zurich au mai fost nominalizaţi spaniolul Pep Guardiola (Manchester City) şi italianul Roberto Mancini (naţionala Italiei).

În ceea ce priveşte premiul The Best FIFA Women’s Coach, trofeul a revenit britanicei Emma Hayes (Chelsea FC Women), care i-a învins pe spaniolul Lluis Cortes (FC Barcelona) şi olandeza Sarina Wiegman (naţionala Olandei / naţionala Angliei).

The Best FIFA Fan Award a fost câştigat de suporterii Danemarcei şi Finlandei (la meciul marcat de cazul Christian Eriksen, fanii finlandezi au scandat “Christian”, iar cei danezi au răspuns “Eriksen”)

Au mai fost nominalizaţi: suporterii germani (după inundaţiile devastatoare care au ucis peste 170 de oameni, fanii echipelor s-au unit pentru a strânge bani, alimente şi alte resurse pentru cei afectaţi de dezastru) şi Imogen Papworth-Heidel (la 11 ani, ea a lansat o provocare de 7,1 milioane de jonglări cu mingea de fotbal în total în scopul strângerii de fonduri pentru lucrătorii britanici din domeniile esenţiale).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern München pentru a prelua banca tehnică a echipei începând din această vară, scrie vineri DPA, care citează ziarul spaniol Mundo...
Bayern Munchen va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley, a afirmat Tuchel
Bayern Munchen va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley, a afirmat Tuchel
Bayern Munchen "va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley", a declarat antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, după calificarea formaţiei bavareze în semifinalele Ligii...
#Thomas Tuchel, #Chelsea Londra, #Chelsea , #antrenor