Stolojan: Programul pentru care isi asuma raspunderea Guvernul este o gluma

Luni, 10 Martie 2014, ora 13:42 1422 citiri

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan critica programul asupra caruia urmeaza sa-si angajeze raspunderea Guvernul Ponta 3. Democrat-liberalul spune ca documentul respectiv este "o gluma la adresa Parlamentului si a Romaniei".

"Am studiat cu atentie acest program si cred ca sunt printre putinii care l-au parcurs. Dupa parerea mea, este o gluma, o gluma la adresa Parlamentului, o gluma la adresa Romaniei. Si sa va spun de ce.

Ceea ce domnul Ponta, Guvernul sau a transmis mass-media reprezinta pur si simplu o serie de liste de dorinte intocmite de catre fiecare minister si care pe urma din computer au fost puse in ordine alfabetica. Incepe cu agricultura, continua cu armata, dupa care cu apa, dupa care cu bugetul, dupa care cu comunicare, cu cultura. Nici un fel de prioritati, nici un fel de incercare de sistematizare", a declarat Stolojan, la RFI Romania.

Zgonea: Angajarea raspunderii Guvernului, marti - nu este program de guvernare (Video)

Programul Guvernului Ponta 3 a fost facut public - vezi documentul

In opinia sa, "acesta nu este un program. Un program inseamna actiuni concrete, cu termene concrete, incadrate in resursele pe care Guvernul considera ca le previzioneaza pentru anul 2014-2015".

Citeste mai multe despre Stolojan: Programul pentru care isi asuma raspunderea Guvernul este o gluma!, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News